Saturday, October 25, 2014

Baby fair

Assalamualaikum...

Sebagai mukaddimah, tengok gambar dulu....Haha



Kesian Abang Danish, Mama tak belikan dia apa-apa walaupun sehelai baju. Sorry sangat-sangat. Kesian beliau masa selongkar barang-barang ni.. T___T


Hari tu aku pergi ekspo baby. Pergi dengan kawan aku sebab dia pun perempuan and ada anak kecik juga dan kebetulan aku mengandung. Makanya, better aku pergi dengan dia sebab perempuan dengan perempuan kan saling memahami bab shopping kan.

Makanya, almost 3 jam dalam tu menjelajah cari barang keperluan. Actually, aku tak beli barang untuk baby sangat cuma aku lebih refer kepada breastfeeding set like beg, pump, bottle, storage bag etc. Alhamdulillah, memang berbaloi2 pergi sana, Harga memang jauh beza dengan harga di luar kecuali pakaian2.. Yelah, dah nama ekspo kan.

Baju baby tu memula aku tak nak beli, tapi bila beli banyak, makin turun harga. So, pakat ngan kawan dia amik 5 and aku pun amik 5, if tak silap jadi RM5/helai baju ni. Kalau tak salah la kan. At least barang yang aku nak memang dapat kecuali ...... B.P

Seriusly, ini barang idaman aku sejak dulu lagi. How I wish I can have one..

Idaman hati [sumber dari sini]
 Harga memang lagi mahal dari harga handphone aku. Cuma.. kalau tak dapat yang di atas, dapat yang di bawah pun OK

Ni jenama spectra yang terbaru. Harga berbaloi [Sumber]

Termimpi2 aku mahukan benda ni. Siapalah yang boleh capaikan cita-cita aku nak benda ni. I deserve for it. See my WORD. Huhu. By the way, if aku dapat salah satu di atas, aku tak perlu dah beli yang manual. Sebelum ni aku pakai karen and manual. Pergi kerja bawa manual, bila di rumah guna karen.

Moga, perjalanan BF aku untuk kali ni berjaya seperti yang pertama dulu..

Till then, tata..

No comments: