Saturday, November 2, 2013

Visitting Baby

Assalamualaikum...

Kawan2 aku majoriti dah khawin (of course lah...). Kebanyakan dah ada anak (sure....).
Nasib baik masih keep in touch. Kawan2 sekolah senanglah nak jumpa kan.
Kawan2 U yang susah nak jumpa betul tak?

Hari tu bawa Danish jumpa baby. Danish kalau nampak baby, mulut bising sebut 'baby, baby, baby'.
But bila dah jumpa dia yang malu2. Aduhai.. Malu2 kucing.


Kenalkan... Ini baby Aimy. Nur Aimy Eryna. Satu2nya bunga di kalangan kumbang antara anak kitorang buat masa ni. Danish malu2 sebab baby ni girl kot. Yelah, orang macho kan.. Haha


Dah lama x pegang baby. Ada sikit kekok kat situ. Aimy ni kecik sangat. That's why rasa kekok sikit.


Ni geng Hu Ha Hu Ha masa zaman sekolah dulu. Yang pasti aku paling pendiam (in bracket). Haha.. Dorang ni kalau ajak gosip memang boleh sangatlah.


Danish meet Salam for the 3rd time. Masa hari raya hari tu Danish rendah sikit dari Salam. Sekarang dah sama tinggi. And I was like 'Yeaaa!!' Danish dah tinggi.

Lepas ni turn siapa pula yang bersalin ye? Kawan2 ku yang bakal melahirkan anak, good luck korang..

Till then, tata...

No comments: