Saturday, October 19, 2013

My Brother's Wedding (Part 2)

Assalamualaikum..

Setelah berabad lamanya berjanji mahu update second part, maka hari ini tercapai janji.
Bukan malas, tapi xde masa..
Bukan xde masa, tapi time limit..
Banyak gilerr alasan..

Bak kata orang, nak seribu daya x nak seribu dalih. Haha, dah macam pantun plak. Oklah.. Straight to the point. Update lelaju ni.

This time majlis di pihak perempuan. Actually sooooooooooooooo many pictures and i've to combine to make it short. Penat nak masuk banyak2. Nak kena resize bagai. Jom layans..

Kami duduk di rumah sanggah/penanggah

Sedara-mara yang hadir

Sepupu sepapat pakcik makcik pengantin

Pengantin lelaki disolek. Aww!!

Mereka adalah dua pupu. Dah macam drama putus cinta plak

Anak penulis blog ni lately sangat obses dengan cermin mata hitam.. (T__T)

Pengantin sedang bersiap-siap

Semua busy

Dah siap! Sedia untuk berarak

Take picture dulu. I like gambar second tu. Hahaha!

Jika anda pandai.. mana yang paling muda??

Masing-masing dengan 'kerja' masing-masing

Perarakan konvoi belah lelaki

Cepatlah sampai pintu oii..

Kat Johor ni ada tol. Gaya ni dah macam merasuah la pulak. Hakhak!

Semua stuck dekat pintu tol

Bersalam-salaman

Peserta-peserta konvoi jalan kaki

Selepas kenyang boleh balik dah

Mereka kelaparan

Bersanding #1

Bersanding #2
Oh ye.. kawan2 abang tidak dilupa di sini..

Balik semula gambar konvoi jalan kaki



Selesai sudah untuk part 2. Harap dapat semangat untuk part 3..

Till then, tata...

No comments: