Sunday, October 20, 2013

My Brother's Wedding # Last Part

Assalamualaikum

Hari ni nak update lassssst entry about my brother's wedding. Punyalah lambat nak hapdet. Segala macam halangan nak update. Allah sahaja yang tau

By the way,  this is us masa wedding tu. Tema adalah pink and biru turquoise. Aku punya baju lari sikit sebab pakai pink kelabu.

Ce teka mana akak mana adik =)

Majlis belah lelaki ni tak buat pelamin. Hanya ada meja makan damai sahaja. Tapi meriah juga sebab ramai yang datang. Jom layan gambar je lah.

Suasana di luar khemah

Ini pula ibu pengantin. My mom le tu..
Photographer of the day
Makanan yang sedap2

Antara tetamu yang datang
Ibu and adik laki. Kesian adik kena salam keruk. Haha


Makcik pakcik sebelah arwah ayah

Kumpulan kendarat

Bahagian PA sistem
Cinda dan Emi


Mak andam of the day

My Mom and I


Suami isteri dan dot dot dot

Nayli dan Ijam

Mak Teh dan Pak Teh

My friend, Tiqa and Family

Aku dah tukar tudung. Danish masih lagi botak time ni

Paparazzi

Kek di sponsor oleh aku.. Hewhew

Wahida, Nayli dan Ijam


Ketibaan Pengantin







Terus makan damai


Keluarga pengasuh Danish

Keluarga pengantin lelaki


Mak Ngah, Pak Ngah dan sepupu

Kawan2 pengantin



Model sambilan di kala majlis berlangsung

They are sibling

Pak Ngah bersama Danish dan suami

Sufi anak istimewa

Senyum lebar Danish dapat peluk gigirl



Ilya dan Tunang. Aku pun dah tukar baju sepenuhnya
Oklah. Selamat Pengantin Baru. Moga kekal selamanya.

Till then, tata...

No comments: