Thursday, October 24, 2013

Glamorous Night

Assalamualaikum..

Today want to share some picture of me yang attend dinner Kebirus of my school. Selalunya buat Hi-tea, but this year buat dinner maybe because dah ada dua sesi sekolah. So, buatla malam di mana aku kena tinggalkan budak dombok dengan bapaknya.

Actually, bila aku di kalangan kawan-kawan sekerja, aku jadi pemalu nak bergambar sebabnya aku x pandai bergaya macam diorang. Lagipun baju diorang cantik2 and glamour but aku ni simple2 je. One more thing bila aku bergambar aku x pandai nak berposing bagai. Bila bergambar sorang seperti tiang lampu letrik. Siyes wei aku malu.

Ikutkan, jarang aku nak update pasal event tempat kerja aku sebabnya aku x banyak gambar. So, kat bawah ni je lah gambar aku dengan kawan2. Pakai kamera handphone jewww. Hikhik.

Dinner ni buat dekat KFCH Kolej

Nampak tak gaya aku? Control semacam

If gambar ramai2 aku boleh lagi...

Cer tengok gambar bertiga, aku dah kaku sikit

Orang lain semua senyum original but aku ni senyum macam 'palstik'

Gambar sensorang ni memang xleh bla..

Dah start diri tegak macam tiang lampu


Ni gambar depan pintu masuk

Aku suka bergambar bila laki aku yang snap. Tak pun adik beradik and juga sedara mara. Kalau dengan kawan2, aku selesa bergambar dengan kawan2 masa zaman sekolah. Takde rasa kekok dan janggal. Kalau tengok event2 tempat kerja aku, jarang nak ada gambar aku. Pemalu lah sangat kan.

Punyalah malas nak ambil gambar, apa berlaku dekat pentas aku x ambil gambar. Till then, tata...

No comments: