Wednesday, September 4, 2013

Danish the Bald


Assalamualaikum..

Tengah2 sakit kepala ni, buat entry kejap. Lagipun ni dah buat draft awal2, so tinggal edit je.


By the way, gambar di atas gambar masa Danish baru lahir. Rambut nampaklah juga n aku sangat surprise Danish ada rambut masa tu. Kemudian, lama kelamaan rambut dia gugur. Aku tak pernah cukur. Cukup sebulan Danish dah botak secara semulajadi.




Maka bermulalah episod tumbuh rambut sikit demi sedikit. Gambar di atas masa berumur lebih setahun. Macam ni lah hasilnya. Last2, we all decide nak cukur.


Ini lepas cukur. Licin berkilat kepala si Danish ni. Budak ni happy je even rambut dah botak. Haha, macam Danish dah leh faham je apa yang berlaku kat diri dia.


And this is the latest. Sekarang rasanya dah 2 bulan lepas cukur and rambut dia makin panjang. Cuma halus2 lagi macam yang asal. Nok buek camno kalau dah gen aku ni rambut halus2. Dari jauh nampak botak. Sabar ye Mr Bald, lama-lama rambut lebat lah. Aku suruh bapaknya cukur lagi tapi dia cakap x nak sebab x sampai hati tengok anak beliau botak. Erk!! Whateverrrr..

Till then, tata...

2 comments:

mama ila said...

dah botak ek?? xper..makin hensem!! hehe..anak ila pun jenis rambut halussss..hehe..x lebat2..hehe

Lia3003 said...

mama ila: xpelah.. anak putera charles pun rambut halus2.. haha