Saturday, January 19, 2013

Playing

Assalamualaikum...

Hye uols.. Lama sungguh x update blog. Dulu jarang update sebab handphone xde kamera. Sekarang handphone dah ada kamera pun jadi malas nak update juga. Bolehkah aku beri alasan malas nak update sebab x tau nak on bluetooth dekat laptop? Ya, secara teorinya laptop 'aku' *read as pinjam* ni ada bluetooth and baru hari ini setelah hampir dua tahun aku pegang baru dapat bluetooth secara rasminya. Alangkah kesiannya aku kan. And the best part, laptop ni ada kamera and aku tak tahu nak on kameranya macam mana.

Baiklah, ini laptop pinjam. Kena pulang bila2 masa je. Laptop betulku encik suami yang pakai. =p

So, today nak letak back dated picture. Kalau nak up to date picture ada tapi lama2 jadi back dated jugak..

This is my lovely little boy. Sangat active and berani. Suka main, suka melasak dan sebagainya. Gambar ni first time aku ajak main kat gelongsor ni. Ingat takut rupanya berani. Siap gelongsorkan badan dia sendiri bila kita kira 'one, two, thr....' tak sempat three dia dah luncurkan badan dia. Kena pegang masa gelongsor. Kang tak pegang jadi bahan berita plak. Ok!

Bersedia untuk memanjat
Ready....
Go!!
Pegang kiri kanan...
Sampai di atas..ready for sliding
Papa kena pegang.. one, two, thrrrrr......
X sempat three dah sampai bawah. Nak lagi, nak lagi!
Macam ni lah ulang2 sampai Mama berpeluh. Papa tak.. Haha
I want more Mama, please please.
And bila dah penat main dia pergi main kasut mama plak.
Masa ni teman My Mom ambil adik baru. Nama 'adik baru' aku Mera.. =). Then, tak lama lepas tu kitorang datang lagi sini. Danish tidur. Dia bangun je aku terus letak kat gelongsor and he cried. Sebab apa? Budak tu mamai lagi aku dah ajak main.

Till then, tata...

No comments: