Wednesday, December 19, 2012

Visitting Uncle Baby ILman

Assalamualaikum..

Semalam pergi melawat sepupu aku yang terbaru.. Namanya Muhammad Ilman Zarif. Ok, memang comel namanya. Ini merupakan cucu lelaki Atok Sanap yang ke-24 kalau x salah kira dan cucu yang ke 35 Atok Sanap. Hebatkan?


By the way panggil Uncle Baby sebab baby ni adalah bapa sedara kepada Danish. Means Danish has to call this baby dengan panggilan Pak Su ILman. Hehe.. Dunia ni macam2 kan.

Danish teruja dengan Uncle Baby
Atas : Ilman dengan Mak Teh. Bawah : Ilman dengan Kak Noli
Seriously, aku lupa cara pegang baby baru lahir ni. Ok, memang kekok. Dalam gambar pun kaku. ILman ni lahir dengan berat 3.6kg but aku rasa macam dia lagi kecik dari Danish. Maybe pandangan aku je kot padahal Danish kecik je masa tu tapi aku nampak besar. Almaklumlah, orang yang bersalin macam2 urat putus. Ada kait mengait ke dengan pandangan mata aku?

Okeylah, see you at the next entry

Till then, tata

No comments: