Monday, December 17, 2012

Danish of the day #1

Assalamualaikum...

Today update sikit pasal baby D ni. Ya Allah, he can crawl faster in a blink of the eye.. Haha, see how faster he is.

Actually nak cakap dia dah dapat scar baru yang sangat panjang di pipinya akibat dari jatuh di meja solek nenek. Kesiaaan. Nak buat macam mana, awak cepat sangat gerak. Tau2 dah dengar tangisan. Sorry ye, Mama serba salah juga. And aku selalu cakap dengan Danish 'bukan lelaki namanya kalau xde parut'... Isk, boleh ke cakap macam tu?

Hai, can you see my scar on my cheek. Its hurt you know?

And also, he got benjol kat dahi pagi tadi sebab sibuk nak tolak kerusi meja makan. Tu yang aku cakap, anak aku ni gagah. Haha.

Can you spot where is my benjol? Ada.. atas kening kiri
And nak tunjuk sikit picture dia berdiri. Dah lama pandai diri tapi once dia dah diri lama next dia akan buat lagi, lagi dan lagi..

Ok nenek, cepat sedia kamera.. Danish nak diri ni

Alamak, Danish malu pulak la nenek
Orait, Danish dah diri
Mama.. Danish dah boleh diri lah
Hope cepat jalan ye.. Sekarang cuaca tak menentu. He got flu. Get well soon baby.

Till then, tata...

No comments: