Sunday, September 2, 2012

View from my great-grandmother's house

Actually gambar ni husband aku yang ambil and aku rasa macam menarik lalu terlintas nak share di sini. Suami aku ni baru nak belajar-belajar ambil gambar. Dulu masa kat U ada jugak kursus benda ni and then habis macam tu je bila habis belajar.

So, here the pictures. These picture were taken at my great-grandmother's house. Dia tinggal sini dari zaman Jepun dulu and bentuk rumah ni dari dulu sampai sekarang tak berubah langsung. Yang berubah cuma atap zink sebab rajin bocor.

"Usaha tangga kejayaan"

Inilah nenek moyang aku. Panggil dia buyut sebab kami jawa

Depan rumah buyut

My brother and my son Danish. Looking for the future

Don't know what to write


Pemandangan dari tepi rumah


Hujan di pagi hari
Till then, tata...

No comments: