Saturday, June 30, 2012

Turned to 3 months old

Assalamualaikum..

Semalam. 29 Jun 2012 my Baby D dah masuk 3 bulan dengan berat 3.75kg. Cepat masa berlalu. Dah 3 bulan anak Mama. Apa Danish boleh buat sekarang?
  1. Bila tak boleh tidur and nak tidur mesti menangis. Menangis dah pandai keluar air mata. Kalau masuk dalam buai tercebik2 tahan nangis.
  2. Bila mandi macam biasa. Nak senyum je and kaki mesti tendang2. Bila Mama lambat pakaikan baju jerit2 suruh cepat.
  3. Kepala dah boleh angkat cuma tak boleh nak balance kan. Bila tak balance macam spring goyang2.
  4. Yang paling penting dah pandai senyum, gelak2, ajak berbual. Cuma bila gelak dia x pandai keluarkan suara. Sekali keluar suara, loud speaker juga.
  5. Dah pandai nak ngempeng kalau xleh tidur. Lembik Mama kalau macam ni. 

And this is the comparison of Danish in my womb (3 months) and Danish in the world untuk bulan yang sama.


Besar kuasa Allah. Dari sekecil2 makhluk menjadi seperti sekarang. Be a good boy and son ya Danish. Mama & Papa love you so much!! And the last thing Danish masih menyusu secara exclusive.

Gambar Papa dengan Danish boleh kira dengan jari so gambar Mama dengan Danish je lah tempek kat sini.
Mama and Danish on the way ambil nenek nak hantar pergi Airport













No comments: