Sunday, June 10, 2012

First Anniversary

On 4th June 2012 it has been 1 year we became a husband and wife. Alhamdulillah. Juga 3 bulan sebelum genap setahun kami nikah lahir seorang baby bernama Muhammad Danish Aathif.



Dalam setahun as a husband and wife macam-macam yang kami lalui. Biasalah asam garam rumah tangga. Gaduh2 manja tu berlaku juga. Betul tak darling?? Hoho...

By the way, aku harap agar kami sama-sama dapat melayari hidup sebagai suami isteri sehingga akhir hayat.

To my husband:
  1. Be a good husband to your wife and nice Papa to your son. (Next, to your daughter pula, haha!)
  2. Be more responsible to our family. Bukan sebelum ni x responsible cuma nak laaaagi responsible. Jangan salah faham.
  3. Thanks for being my husband even selalu cakap aku ni gelap sikit dari dia. Oh, oh! Sabar je mak!
  4. Thanks sebab terima saya seadanya.

Untuk aku:
  1. Aku akan cuba jadi lebih rajin dari sebelum ni walaupun sebelum ni dah terlebih rajin. Dah ada anak ni mesti lagi rajin sebab Danish mesti pandai 'kemas rumah' lepas ni.
  2. Aku akan cuba balik kerja cepat walaupun macam mustahil je dengar.
  3. Aku akan cuba jadi isteri yang baik, baik dan baik.


Ok, ini gambar kami. Gambar bawah sebelah kanan, Danish senyum dengan tenang. Mama sibuk pegang kek, awak sibuk 'buat kek'. Anak.. anak.

Till then, tata...

3 comments:

♥ shiMawar ♥ said...

hepi 1st anni dear~
sgt hepi tgk kebahagiaan korg..tambah2 lg dgn kehadiran cahaya mata ni.. :)

Iera said...

Happy anniversarry...

Lia3003 said...

shima: tQ shima

Iera: tQ