Friday, July 8, 2011

Waiting for the wedding's picture

Before this pernah tulis di facebook cakap tak puas hati dengan photographer sebab bengang masa habis majlis akad dia hilang dari pandangan. Dan bila saya balik rumah tengok dia tengah makan. Ok, boleh terima. Malas nak cerita panjang. Ada banyak juga yang saya tak puas hati pasal gambar ni.

Last berurusan dengan dia adalah 18 Jun lepas because kitorang buat outdoor. Sebelum balik, dia janji gambar paling awal akan siap 2 minggu lagi and paling lambat 3 minggu lagi.

Yelah, dah nikah lebih sebulan nak tengok jugalah hasilnya macam mana. Bila telefon semalam, dia bagi alasan x siap lagi and dia minta 2 minggu lagi. W-T-H!! Apa ni? Janji beriya but nothing.

Sangat geram hokey! Tak suka pada orang yang suka berjanji tapi x ditepati. I know dia pun bekerjaya, banyak komitmen tapi at least tunaikan janji dulu. Let say, kalau dia kurang masa or takde masa langsung janganlah tetapkan boleh siap bila. Jangan buat kitorang tertunggu-tunggu. Suami bengang giler masa tepon dia semalam.

Tak suka, tak suka.. (!___!)

No comments: