Saturday, July 9, 2011

Seksaan tamat....

Assalamualaikum.. Hari ini tamat sudah sukan sekolah. Selesai seksaan. Kalau tak, almost the whole week balik pukul5 petang. Letih wooo.. By the way, ini merupakan pertama kali saya tengok sukan di sekolah saya sebab tahun lepas saya tidak berpeluang enjoy benda ni.

Seperti biasa, kalau sukan-sukan mesti ada perbarisan. Kira macam dah adat lah perbarisan ni. Dan saya langsung kurang tahu nama kumpulan2 sukan ini. Saya lebih senang sebut rumah hijau, kuning, coklat, pink.

Rumah Merah

Rumah Hijau (Zamrud)
Pasukan saya.

Rumah Biru

Rumah Kuning

Lepas tu ada pertandingan pasukan sorak. Memandangkan sekolah saya sekolah bandar, seperti satu kewajipan kena ada pasukan sorak/atau pom pom/pong pong girl.

Gaya comel

Gaya stress

Memang stress

Gaya sempoi

Bersemangat!!

Masa dorang tengah buat persembahan, tiba-tiba ada makhluk aneh melintas.

Bunblebee terlepas.

Dan tayang muka di khalayak lalu menarik perhatian orang. Selalunya orang yang suka tarik perhatian orang adalah orang yang kekurangan kasih sayang. Kesian..

Till then, tata...

No comments: