Saturday, July 16, 2011

[Pasca Wedding] Yeah! Gambar wedding dah siap


Hari ini saya sangat teruja sebab gambar nikah and wedding dah siap. Lama tunggu. Masuk hari ini dalam sebulan baru dapat tengok gambar.

Unfortunately, kami cuma dapat hardcopy sahaja. Softcopy masih dalam proses. Photographer cakap minggu depan dapatlah CD tu. Haish! Lama betul. Nak letak gambar2 tu kat FB macam tak layak je sebab dah lama sangat.

By the way, ini gambar yang dah dimasukkan ke dalam album. Ambil randomly sahaja. Nanti kalau dah dapat softcopy, insyaallah saya masukkan dalam diari online ni.

1: Intro

2: Solemnization



3: Wedding



4: Makan Damai (2)


5: Dan yang paling saya suka adalah Outdoor Photoshoot.

Lupakan segala rasa tak puas hati bila dah tengok hasil. Oh CD, cepatlah dapat! Tak larat nak tunggu.

Till the, tata...

No comments: