Wednesday, July 13, 2011

I hate last minute decision!

Hari ini geram tahap dewa. Apa lagi kalau bukan pasal kerja.
  1. Kalau nak suruh stay back hari ni, beritahu awal2. Bukan lagi beberapa jam before kena stay back baru nak beritahu.
  2. Budak pun tahu penat. Kalau last minute decision buat macam ni, budak tak kan stay back. Kesian budak, nak makan guna apa?
  3. Kalau beritahu awal2 kitorang kena stay back, boleh set in mind balik lambat.

Tak tahu nak cakap apa. Speechless and hari ini merupakan hari yang betul2 menipiskan kesabaran aku.

4 comments:

SYANI said...

Tak suka jugak dengan mende last2 minit ni. Bikin temper jer...

Lia3003 said...

SYANI: tau xpe..

♥ shiMawar ♥ said...

ni ade kaitan dgn kelas tambahan ke liyana..? shima pn dh mula rasa letih dgn sekolah..walhal bru 1/2 taun keje..huhu..

Lia3003 said...

Hm, betul lah tu. hari ni nak wat kelas, hari ni baru nak cakap semua kena stay back. kesian budak2.