Saturday, July 23, 2011

Celebrate Husband's Birthday

Ini cerita agak lama. Lebih kurang seminggu lepas. Alasan klise kenapa lambat update sebab busy. Ya! Itu memang klise.

I celebrated his birthday early 1 day memandangkan hari itu hari cuti. Nak sambut waktu bekerja, minta maaflah. Tidur Rehat lagi best.


Ini kek birthday. Macam biasa mesti warna coklat. Tapi kek ini tak berapa cantik. Kalau boleh saya nak kek ni cantik macam kek birthday saya dulu.

Tempek gambar kami dulu. Macam tak caya je kami dah kawin. Maklumlah, masing2 muda lagi. Haha. Mudalah sangat especially suami saya tu.

Kemudian, adegan potong kek secara pura-pura berlangsung. Oh ya, kami sambut birthday ni kat Senibong. Waktu malam. Nak amik mood romantik sikit. Tepi laut.

"Hai, sayalah birthday boy!"
Comel tak saya?

Ok, lupakan dialog di atas sebab saya tahu saya lagi comel dari dia. Kah kah..

By the way my dear hubby "I love you so much! Nothing gonna change my love for you. Wish u cepat timang anak [apakah?]. Thanks for everything. Muah, mmuah..." [geli tak/ geli tak?]

p/s: kalau kau geli baca, pergi muntah laju-laju di tandas..


Till then, tata...

No comments: