Sunday, April 10, 2011

Cara-cara membuat telur tiruan



Dulu saya pernah post entry mengenai cara-cara menmbuat telur tiruan. Sekarang ini kecoh tentang telur tiruan pula.


Adakah kerana cara-cara yang telah saya post itu telah diaplikasikan di Malaysia? Oh! Saya tidak menyenaraikan langsung nama bahan-bahan yang digunakan untuk membuat telur tiruan tersebut.

Hm, okey. Saja je tulis macam itu. Tak sangka kat Malaysia pun ada juga gejala Fake Egg ni. Saya ingatkan kat luar negara sahaja. Kenapa? Ayam, itik, lembu dah takde ke untuk menghasilkan telur. Eh, lembu takde telur. Sekian.

Bagi sesiapa yang mahu melihat cara telur tiruan dihasilkan boleh pergi ke sana. Dah, main jauh-jauh.

Till then, tata...

2 comments:

liza said...

siot je.. ingatkan betol2 dia nak cite pasal telur tiruan td.. rupenye.. bagi link orang lain jea..
ahahhahaa

Lia3003 said...

Liza: eh, mana ada bagi link orang lain, saya bagi link dalam blog saya gak lah