Wednesday, January 12, 2011

Saya tak tau benda ni lawak ke tidak

Pada suatu hari, sang kancil dan buaya pergi memancing salah seorang student saya berbual dengan saya. She is an Indian Girl

She: Cikgu, saya tak suka nama saya....

Cikgu: Kenapa?

She: Nama saya panjang sangatlah macam orang India *dengan nada serius*

Cikgu: &%#@&@


Kalau korang, korang nak jawab apa?

Saya pun jawab "Laaaa, awak bukan orang India ke?"

She: memang lah cikgu, tapi panjang sangat..


Saya diam sahaja. Speechless.. Lantak kau lah labu..

Till then tata...

6 comments:

Aujinz said...

hahhahaha..

sabar cikgu.. sabar.. koh koh koh..

Fitrihadi.com said...

eh cikgu..awak menang sport sunglasses tak tahu ke??? heehee

http://fitrihadi.com/2011/01/pemenang-sport-sunglasses/

Panglima Muda said...

nama panjang tak pa jangan tangan panjang

Lia3003 said...

aujinz: mmg sabar dah masa tu

fitri hadi: aik, yeke??

panglima: betul tu..

bidadarihijau said...

ahahhaa...die lupe kot die org india...hehehe

Lia3003 said...

bidadari: dia mix, ayah dia india, mak dia sarawakian