Thursday, January 13, 2011

Saya menang.. TQ Fitrihadi[dot]com

Tengok komen entry saya di sini, terlihat satu komen dari fitrihadi.

~Click untuk membesar~

Eh, betul ke ni?? Saya masuk contest tu saja2 je.. actually tak tau pun nak buat slogan apa. Bila tengok contoh2 slogan blogger lain, boleh tahan. Masing2 buat slogan puji diri. Haha.. Maka, if saya nak masuk, saya pun kena puji diri sendiri...

Maka, saya pun buatlah slogan seperti di bawah ini:

~Nak tengok terus ke sana ye~

Siyes, masa buat slogan macam tu and submit mesti kena kutuk punya. Koya lah minah ni. Tapi, ada aku kesah? Selepas submit, saya pun terus lupa. Ya, memang lupa terus sampai lah saya baca komen di entry saya.

Dengan jantung berdegup kencang, saya pun copy URL laju2 dan dengan gelojohnya buka ke blog tersebut. Nah! Betol saya yang menang.

Tengok! Jeles tak?

Dengan percubaan sekadar suka-suka, akhirnya sesenang je dapat. By the way, blogger Fitrihadi.. U memang hensem lah sebab bagi saya sunglassess tu. Eh, if tak dapat pun anda memang hensem. HohOo... Terima kasih daun keladi, kalah ada contest spec Rayban, saya join lagi.

p/s: takut jugak nak baca komen2 pasal slogan saya di sana. Tapi, alhamdulillah.. takde pun kena kutuk. Nak baca, sila ke sana hokey! Kat blog beliau. Cepat pergi sana!!

p/s/s: Ini merupakan contest online kedua yang saya menang. Contest pertama di sini..


Till then, tata...

Saya nak pergi bercuti ke Kota Kinabalu. Jom.. Siapa nak ikut? Tapi dalam mimpi. Tapi tak salah bermimpi kan?

5 comments:

black_mel said...

wah..tahniah2...nak..hehe..;)

Lia3003 said...

terima kasih

Aujinz said...

wahhhh.. tahniah laa cikgu.. :D

Fitrihadi.com said...

hehe tahniah :)

Lia3003 said...

aujiz: bila u nak buat contest pulak?

fitrihadi: ok..