Thursday, January 20, 2011

Contest blog paling cantik, comel dan kemas

Salam semua. Semalam saya dapat tag dari seorang blogger. Saya baru je ganti template. Tetiba kena pulak buat contest blog paling cantik, comel dan kemas. Ha'ah, kemaslah sangat. Tq kepada blogger Icha cz suh saya buat benda ni..

Btw, contest ini dianjurkan oleh blogger Farzana Farzanto. Siyes, stylo giler nama.


Maka, syarat2 penyertaan ialah:

  1. Jadi Follower Farzanah Farzanto. [DONE]
  2. Peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana).
  3. Ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. Buat 1 entry tentang contest ni.
  5. Tag kepada 5 orang rakan blogger anda. [DONE]
  6. Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ini [DONE]
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan. [DONE]
  8. Penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. Dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

Ok, sekarang.. saya nak suruk blogger perempuan lain buat ini jugak. Blogger yang bertuah sangat ialah


So, sesiapa yang nak join contest ni.. Join je. Sesiapa boleh masuk. [gaya cakap macam saya penganjurnya.. >,<]

Till then, tata...

13 comments:

Aujinz said...

koh koh koh... dah alang alang dah buat template baru kann.. join jer laa cikgu Lia...:))

ANATI SOKI said...

hehe..owh.. de hadiah sume ? hehe.. goodluck k!

Novelgurl said...

tq tag kan ^^

blog sy x cntek la..
n skrg tgh rajin tkr2 tiap mase.x sesuai nk msuk ptndingn.ngee~

btw tq so much =)

faradeeba said...

uhukuhukuhuk!
belog saya tuh tkde langsung ciri2 diatas.
tk lyk lngsung nk masuk kontest.
sob2 :(

IHSAN KHAIRIR said...

my blog simple sgt, rasa cam tak layak lak nak masuk

bidadarihijau said...

good luck2..hias blog dgn cantik lagi comel yeee..hehe

Lia3003 said...

aujins: dah buat dah.. amik yang original je, malas nak tukar2

anatisoki: wokeyh!

novelgurl & faradeeba: xpe, up to you nak buat ke tak.. =)

ihsan: nak masuk boleh je, but lebih kepada blogger perempuan

bidadari hijau: ekeke, wokeyh!

Sofia Karim said...

nak join-nak join..

Lia3003 said...

sofia-karim: sila lah join.. hehe

Arief Arf said...

rajin!
good luck!

p/s: sorry dah lame tak menjenguk. X)

Lia3003 said...

Arief: masyeh! xpe, janji datang jenguk ok

ANATI SOKI said...

ngeee.... bagus2.. goodluck babe!! bagi cantik2!! heheheheh

Lia3003 said...

hehe, iyalah anati