Wednesday, December 15, 2010

Setiap penyakit ada penawar..

7Ketika entry ini ditulis, saya berada di Hospital menemani ayah yang ditahan wad. Masuk hari ini, sudah 5 hari. Hard to explain penyakit ayah ni macam mana. Dah lebih setahun dia sakit dan setiap bulan masuk hospital. Dah jadi macam rutin bulanan.

Masukkan darah, masukkan air, kena cucuk sana sini dah menjadi rutin bulanan. Jadi, setiap penyakit mesti ada penawarnya. Lambat atau cepat bergantung kepada ketentuan Allah.

~belakang tu ayah, tengah sembahyang~

Dan ketika entry ini ditulis juga, ibu, abang dan Syahirah akan berangkat ke Beijing malam ini. (T_____T)

Till then, tata...

by Lia3003 [14 Disember 2010/8.10pm]

9 comments:

Uchi kay-f Ahmad said...

yana ....!!
sabar iyer...

kat HSI ke?

Lia3003 said...

tak, kay HSA..

ahsfantasy24 said...

sabar ye awak..
harap2 ayah cpt smbuh.. ^^

Lia3003 said...

ahsfantasy24: amin

sue-sama said...

moga ayah kak liya cpt smbuh...

mak akk pg bercuti ke?

Al said...

sian die kne tinggal..

xpe,phala byk tlg jg ayah
hrp ayah cpt sembuh ye..

hans said...

moga ayah kamu cepat sembuh

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

Payche said...

Selalu berdoa yea..!!

Lia3003 said...

Sue sama:amin, a'ah.. mak sume gi bercuti

Al: amin.. =)

hans: masyeh

Payche: tentu sekali