Monday, December 27, 2010

Blog yang langsung tak popular pun dapat BE.. adil ke?

Serius beb, dah lah blog tu tak femes langsung, leh pulak dapat BE. Terharu.. Erm, bajet blog ni popular. Poyo ah!



Blog yang bertanda merah tu saya just letak link je. Tapi, dah nak dapat tak kan nak meraung cakap tak nak tak nak. Haruslah suka di situ even traffic hari-hari bawah 10 UV. Kesian.

Untuk Lia3003, saya dah dapat 12 BE dan 8 dah selamat jadi metered earning. Now waiting for the third cheque. Masih berbaki 4 BE di atas. Kalau En Nuffnang baik hati, berikan hamba lagi banyak BE. Oh! Sangat over di situ.

For GengLia3003 tu.. asal kau dapat BE jadilah. Janji kau merasa kan kan? Takdelah kau tersinggung dan terasa hati asyik Lia3003 je yang dapat.

Disebabkan En Nuffnang yang bagi duit, haruslah saya menulis mengenainya. Biarkan orang berkata-kata. (^-^)v. Bak kata adik perempuan saya 'Do I look like I care??'

Till then, tata...

10 comments:

eqbalzack said...

alhamdulillah...rejeki tu...hehe

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah lia..
rezeki.. ^^,

cik auna said...

rezeki2x.
jeles la .. hihih

JZ Business World said...

wahh bestnya.. :) apa rahsia anda?..

tahniah ye..

Aujinz said...

tak pernah dapat BE.. jeles sungguh laaa...

Fathiha Zainal said...

Wow!! Best gileee.. Hihi! :D

nabilah_2908 said...

ada kalanya org suka masuk blog list mcm tu...kt situ la mereka cari blog2 baru... :)

tahniah...keep it up..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERTEMU KEMBALI

noname said...

owwwhhh kaya kaya
belanja aku geng...

bidadarihijau said...

wahwah...sonok dapat byk BE...

Lia3003 said...

uols, memang seronok, tp xde lah banyak macam blog cik epal.. hehe