Sunday, November 14, 2010

Wondergirls di MASS???

This is the second time Japanesse Students come here and this is also the second time i couldn't join them. How pathetics. Hm, hope this becoming Friday I can join them for the third visit.

Aku hanya mampu sekodeng dari celah-celah tingkap di 'kurungan bawah tangga'. Perintah berkurung menyebabkan aku 'dilarang' keluar untuk berfoya-foya. Pity Lia..

Masa ketibaan, 200 pelajar Jepun di sini. Sangat meriah. Yang 1st time dulu 80 orang perempuan Jepun sahaja, tapi kali ini 200 orang pelajar laki & perempuan. Hm, apa lagi budak2 ni.. Dah lah yang kali ni datang sexy2. Semua skirt bagaiii... pendek you!

~1~

Yang 1st dulu, semua pakaian bawah lutut. So, my first impression, alah.. dalam komik tu tipu je.. but then, bila tengok yang ini.. oh! Sejibik dalam komik. OMG~.

~2~

~3~

Ni pulak hero2 Jepun. What can I say.. tak hensem macam dalam cerita pun. Dalam TV semua tipu. But ada lah certain my student told me that teacher, rambut dorang cantiknya.. Fuh! dahsyat2.. Aku jawab rambut dorang memang cantik tak macam rambut kembang korang Then my student cakap susah betul cakap ngan cikgu ni. Huh!


Ni pulak budak kompang. Hm... No komen about them but just rasa macam nak mengeluh kerana kenapa orang melayu dan beragama Islam takde rasa bertanggungjawab? Kesian cikgu yang manage dorang.. Aku dengar pun geram.

Syiok tengok dorang dapat join. Erm, but benda yang paling membahagiakan aku bila dalam meeting on the same day di mana bos cakap 'nama cik liyana digugurkan dari semua aktiviti berkuatkuasa serta merta'

Ini dinamakan sebagai berkat perintah berkurung selama dua hari. Yeah!!

Till then, tata...

10 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

nape kena perintah berkurung?

Lia3003 said...

kena wat keje, hu hu

nabilah_2908 said...

kalau tk kena preintah berkurung..sure leh snap gambar dekat2 kan..? hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
REUNION

Lia3003 said...

nabilah: hehe, nak snap dekat2 lagi lah segan

Arief Arf said...

gambar jauh sangat laa
T_T

Lia3003 said...

sebab saya kena berkurung, nak kuo nanti buang masa..huhu

Payche said...

hahaha.. betol2.. baik berkurung jea!

Lia3003 said...

payche: hehe, tau xpe...

ahsfantasy24 said...

hehe..
brbahagia dgn perintah berkurung..

^^<

Lia3003 said...

kebahagiaan dalam ketersiksaan