Saturday, November 27, 2010

Movie Review : Unstoppable


Setelah lama tidak menonton cerita.. akhirnya, after beberapa bulan dapat gak aku jejakkan kaki di tempat tersebut. Pergi tanpa dirancang, last minit planning. And the best thing, aku pergi bersama-sama dengan anak ikan. Muehehe~ 8 ekor, banyak tu. Berderet-deret ikut kat belakang aku.

Actually, saja je panggil dorang anak ikan. Yelah, kecik lagi. My students.. After melantak Pizza, kitorang pergilah meredah tengok Unstoppable. Dalam hati doa-doa harap best cerita tu..


Straight to the point, this story based on the real story. Means, kalau real kiranya benda tu memang best lah, dah nama realiti. Jadi, dalam cerita ni, banyak sangat aksi2 yang mendebarkan. Babak banyak di atas keretapi.


Kalau lemah semangat dinasihatkan supaya jangan tengok. Nak tau sinopsis cerita ni, sila google sendiri. Dan, berapa bintang yang patut aku beri ialah 4.99 from 5 stars. Kenapa? Sukati aku lah nak letak berapa..



Sila tonton sebelum terlambat..

Till then, tata...

4 comments:

Fahim 'n Alin said...

nmpk mcm sedap..

risau jadik cam citer buried yg tah kehape tah

Lia3003 said...

bagi saya sebagai seorang perempuan, cite ni best. haha, tak de kait mengait kan

Aujinz said...

Cikgu Lia dah tengok citer Ngangkung?

best gak.. hahahah

Unstoppable nie lom tengok lagi..

Lia3003 said...

Aujinz: pergi tengok, berdebar je.. ngangkung dah tengok.. tengoklah n3 kat atas