Friday, October 15, 2010

Singa bernama Christian..

Artikel saya copy paste sahaja dari Facebook. Video diambil di U-tube

Cerita berbunyi..

Singa ini dibesarkan ketika masih baby lagi oleh dua orang lelaki. Namun setelah membesar, tuannya ini terpaksa dengan berat hati melepaskannya ke hutan Afrika kerana singa ini terlalu besar.

Setahun kemudian, dimaklumkan secara saintifiknya, singa ini akan menjadi singa liar dan tidak akan mengenalli kedua-dua tuannya ini. Namun, tuannya teramat rindu dan ingin juga menanggung risiko untuk berjumpa dengannya.

Apakah kepala tuannya ini dilibas olehnya? Atau sebaliknya? Jom saksikan.



Video ni aku ulang banyak kali. Sedihkan, benda yang kita sayang sangat-sangat kemudian dilepaskan. Paling terharu bila benda yang kita lepaskan masih ingat kita lagi walaupun setahun atau bertahun-tahun. Siyes sebak tengok video ni

Till then, tata...

12 comments:

green said...

serius sangat terharu.










erk, i love u! hehehe

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

menakjubkan...

Lia3003 said...

green: saya nanges tengok..haha3, love u tOO

Lagenda: a'ah.. =(

Nasir Bravo said...

menyentuh hati sentimental hati lelaki ini!!!!

NICK IRFAN said...

sy dh tgk dh! mmg ajaib btol singa tu ingat lagi tuan dia...

Lia3003 said...

NasirBravo: lelaki pun tersentuh..hehe

NickIrfan: hm, kalau saya lah, saya xnak lepaskan singa tu

Uruchimaru @ kf said...

haiwan pun tahu mngenang budi kan? sobx2 terharu owh..!

Lia3003 said...

kf: anda terharu, saya lagilah,..

raxm raxis said...

bt baik d bls baik...

:)

Lia3003 said...

ye..sokong2..

MUHAMMAD RIDHA B. MD ALUDIN said...

x phm sgt....tp,leh thn lorh.....hehe

Lia3003 said...

x phm pe dik..