Saturday, October 23, 2010

Buffered Earning

Ada kemusykilan...

Aceli, BE ni ada tempoh tertentu ke dia berlegar2 di blog kita? Or selamanya akan dapat. Bukan apa.. Rasa dah 2 minggu kot benda ni berlegar2 and makin naik dari sehari ke sehari even jarang update. Naik tak banyak, tapi nampak lah dia naik. Tu yang aku tak faham.

Ada sesiapa boleh bagi pandangan?

But, if selamanya dapat BE kan best!!

Tengkiyu pada Nuffnang. Jz got my 2nd check...

Till then, tata...

10 comments:

Uruchimaru @ kf said...

klu byk tue kire bonus iye klu xfhm sile rujuk faq di nuff admin!

d_LA said...

dla pom xtaw bape lame dia bg, skang ni dpt gak BE mintak2 bg lame la sket biar membukit duit tu..hehe

Sharinginfoz said...

dia akan lekat kat situ selama mana jumlah hits yang diassign habis. pas tu dia matilah sendirinya menjadi metered earnings

[^^Daus^^] said...

tahniah lia

blur said...

firstly thaniah sbb dapat BE... BE nie lame ke sekejap x penting yang penting sekali hit UV makin tinggi hit UV untuk BE tue makin tinggi la earning die... BE nie die ikot advertiser nak letak bape lame kat blog kite (ikot suke depa jek)

black_mel said...

xla selamanya...jwpn same as bro sharingfoz...tahniah2..dh cash out nnti leh la shoping2..

elmaranji dot kom said...

cukup target blog view hilang la dia, tahniah, biasa yang pagerank tinggi aje dapat.

Lia3003 said...

Kf: rasanya dari hari raya hari tu BE tu berlegar2

d_la: a'ah, biarlah lama sikit kan

sharinginfoz: ada 3 metered earning sekang & 5 BE.. hihi, suka2

Daus: alahai, tak payahlah tahniah2

blur: masalahnya UV saya tak tinggi cz x sempat nak up kan, pathetics and rasa macam rugi sangat2 kat situ.. huhu~

black_mel: nak shoping i-phone 4..hehe

elmaranji: x semsetinya page rank tinggi kot, ni rezeki..

Aujinz said...

ermm..dari dulu sampai sekarang tak paham paham BE nie..



[sebab tue laa earn aku tak naik gamaknye..
koh koh koh..]

Lia3003 said...

yeke, cian aujinz..hehe