Monday, October 18, 2010

Aizat Amdan (AF) - Sungai Lui

Lirik lagu ini sangat best.. Jadi, saya nak masukkan di dalam ini.. Nak lagu dia, sila cari sendiri dan yang penting sokonglah industri tempatan.. :)

~ Gambar belas ihsan dari google ~


Aizat Amdan (AF5) - Sungai Lui

Pejamkan mata mu untuk ku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu di sini tempatmu
Walau berubah dimata kita
Tetap indah selagi kau masih percaya

Tertawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus kian berhalang
Adakah semua ini yang kuinginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap kau masih percaya

Adakah semua ini yang kuinginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap kau masih percaya

Bukalah matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini (7x)


Till then, tata...

5 comments:

MR. MIND said...

best2 suka lagu ni gak

Mar said...

he3 baru je td letak lagu ni dlm blog,.best3,..

Lia3003 said...

mr mind: i pun sama

mar: oh, saya letak lirik je, tataw nak letak lagu.. =0

Aujinz said...

hohoho..syiok gak lagu nie..

rasa macam klasik jer..

Lia3003 said...

hehe, bunyi angklong [agaknya] yang sedap