Friday, September 17, 2010

Wow!! Bonus Raya dari Encik Nuff..

Sangat teruja ok! Dah lebih setahun join Nuffnang, barulah dapat buffered earning. So, sekarang ni kerana berusaha keras untuk up kan traffic.

Thanks pada visitors yang tolong2 up kan traffic semalam. Tq juga pada En Nuff.. Nanti jangan lupa bagi lagi..

Till then, tata..

[masih galat cz terlepas RM300 dari Nuffnang raya tahun lepas ]

21 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah dapat BE mesti seronok kan, by the way Biskut Raya Ada Lagi?

Lia3003 said...

sharinginfoz: sonok, sonok..hehe

Lieyan said...

sonok nye...

Sang SyaffeQ said...

Tahniah yer Liyana..hahaha,nnti kita tlon tenyeh2 lgi iklan kt sini yer.

Miss D said...

sy smpai hr ni tak pernah dpt2 lagi...hek3

kunizzul said...

wah besnyer...

GaDis CoMeL said...

hah, berapa rm dah? cuba habaq mai. hehe.

kepoh lak.

Lia3003 said...

lieyan: bukan sahaja seronok, tp teruja..hehe

sang sfafeeq: tenyeh lah selalu

miss D: maybe one day, akan tiba jugak..

kunnizul: hehe

Gadis comel: segan lah..he3

nabilah_2908 said...

oh tahniah..tahniah..

keep it up.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAYA PART 2

Uruchimaru @ kf said...

eh dpt 2 BE lah..same lah dgn kite..hehehe..=)

tqa.awesome said...

canteeeek la, tahniah :p

Lia3003 said...

nabilah: maceh2

kf: wah, leh dapat wit raya ni

tqa: apa yang cantek..hehe

Yan said...

Salam Lia,

tahniah dan salam kenal

Che Armster said...

congrats.. ramai betul yang dapat BE musim raya ni ek?

Lia3003 said...

yan: maceh2..

chearmster: agaknyalah, rezeki raya

chentaMAYA said...

aq dah bape taon xpenah nak dpt2 pon! haha

Lia3003 said...

chentaMaya: one day lah tu, saya pun lama gak menanti..

hamzah ian said...

dah setahun??? gila ah..

gua baru 2 3 bulan blog rase nak ttp dah.. hahaha

Lia3003 said...

hamzah : alahai,, rilex2...

Fitrihadi.com said...

tahniah :)

Lia3003 said...

fitrihadi: hehe, xde pe yg nak dibanggakan, jz teruja je dapt..