Wednesday, September 15, 2010

Soalan cepu platinum..

Even lambat tersedar, tetapi bernasib baik juga kerana tersedar.. Well, saya diamanahkan untuk menjawab soalan2 ini dari blogger duniasukaduka.

Terima kasih ya.. sangat comel & cute. Before dapat benda ni, saya kena jawab soalan ni dulu.

Puasa penuh tak tahun ni?
Urm.. aa.. segan nak jawab.

Kalo saya minta maaf, awak sudi maafkan?
Yes, of course I will.

Kampung kat mana?
Kat Area Johor..

Awak rasa blog saya ni comel tak? Kasi sebab sikit..
Ur blog simple. But simple is better. Tak crowded, ringan.. Mesra alam.

Nak tag:
  1. http://simplesaje.blogspot.com/
  2. http://myqza.blogspot.com/
  3. http://sinaran-nur.blogspot.com/
  4. http://www.katakila.com/
  5. http://syaniaftersix.blogspot.com/

Selesai..

Till then, tata..

12 comments:

~AmyLiana8886~ said...

selamat hari raya...

Lia3003 said...

maceh2

Uruchimaru @ kf said...

fuhhhh..lega xkena tag...

SYANI said...

Selamat Hari Raya... Dah jawab tag..

NICK IRFAN said...

wah! best jgk tag ni.. harap2 nnt sy dapat jgk.. hehe

Lia3003 said...

kf: huh, pemalas.. bagi can kat orang lain plak

syani: yeke, k

nick irfan: ala, if saya tau, saya bagi kamu suh buat

chentaMAYA said...

lame dah xbuat tag! kui3~

ika said...

wah tag...suke2..thx and selamat Hari Raya

Uruchimaru @ kf said...

bkn pmls lah tapi tulg kf dh reput..
kehx3...=)

Lia3003 said...

chentamaya: buat lah..hehe

ika: sama2

kf: tulah, tua sangat tu

Uruchimaru @ kf said...

tua pun tua lah janji
bdnku sihat...
dadaku lapang...
hatiku senang..
Alhamdulillah.amin !!!
^-^

Lia3003 said...

kf: alamak, terasa ke? adeiii