Tuesday, September 7, 2010

Perubahan Wajah Lia3003

Assalamualaikum..

Nampak tak perubahan baru Lia3003? Rasanya dah lama sangat tak tukar template. Jadi, di kala cuti panjang ini, aku cuba menggatalkan tangan untuk menukar template.

~template lama~

~yang terbaru~

Apa pendapat uols? Yang baru nampak serabut kan? Aku pilih template ini kerana ia bertemakan 'Science & Technology'. Ececeee, poyo je kan.

Then, fyi my chatbox masih dikekalkan di tempat yang sama iaitu di sebelah kanan blog.

PERHATIAN:
~jangan lupa guna E.M.E.B ye untuk mengelakkan chatbox berada di tengah2~


Kemudian, apa yang aku tengok pelik di sini adalah:

"Posted, Labels and the date published berada di bawah tajuk besar". Tapi takpe, walaupun aneh, ia tetap berlainan. Kan kan? Sila angguk2.

Bahagian komen untuk entry berada di bawah sekali. Otomatik habis je baca n3 uols akan nampak benda ni. Maka, macam biasa.. If nak komen, jz picit!


Dan yang terakhir adalah MY ADS.. If uols nak bagi aku kaya, rerajinkanlah menekan atau memicit. Sesungguhnya tolong-menolong adalah amalan yang mulia.


Till then, daaa...

[komen, kutukan sangat dialu2kan]. So apa pendapat??

16 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

lawa header tu ;)

♥ shiMawar ♥ said...

erm..shima prefer header lama kot..

mungkin jiwa org sastera n org sains ni brbeza..huhu..

gnesop.com said...

nice template..
masih kekalkan identiti warna gelap yer :)

Aujinz said...

okeyh..nice..

nak tukar template gak aa.. :D

Che Armster said...

haha bulan puasa ni tengah mood malas-malasan.. asal lepas buka je jadi ular sawa

lepas raya kot baru buat major make-over

pakcik kordi said...

nice waks!

LiFe KaMi said...

cute gitu..hehe.. smart2..

Uruchimaru @ kf said...

komen: emm
salam aidilfitri! =)

simple said...

comey2

mcm orgnye.. :D

Ezao' Edogawa said...

tukar templates ye?
lawa lah template ni ...!
sc dan teknologi? hoho! bgus tu!

HairiAks said...

Cantik tertarik.. ko mmg debom.. hik3..

Anne Boleyn said...

smart gak template yang baru ni. :)

p/s: jom baca 'new hair..new hair for raya; :)

nabilah_2908 said...

xde la serabut...ok dh ni..smart.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUAT KALIAN SEMUA

Lia3003 said...

terima kasih atas pendapat dan pandangan korang. Majoriti mengatakan ok [tataw betul ke tak..hehe], maka aku akan kekalkan template ni sehingga aku rasa mahu tukar yang lain. By the, thanks di atas komen uols.. happy!

Sang SyaffeQ said...

berkenan la ngan chatbox tu,tpi x pndai nk buat~~ ohooo~~

Lia3003 said...

alahai, yeke... camne ek saya nak ajar..hehe