Friday, August 6, 2010

Sedikit luahan..

Apa pendapat uolz if someone did mistake and then he/she acts just like nothing happened. And then, he/she buat dont know je? Ok, tiada kait mengait dengan sesiapa.. just nak minta pendapat sahaja.

Lately, aku selalu terjah blog kawan aku cik kunang-kunang Kuna. Sejak bila dia jadi Cik Kuna aku tak tau. Mungkin kerana tekanan yang dia hadapi menyebabkan nama bertukar. By the way, Fara.. sedap nama pena ko. Tapi kerana nama tu lah, orang senang nak ingat.

Bila baca entry dia, macam-macam masalah yang dia hadapi dan dia luahkan dengan cara menulis. Semua lahir dari hati dia. Kiranya, bila aku baca entries dia, aku rasa masalah dia sama sahaja dengan masalah aku. Cuma berbeza sedikit kerana dia tahu cara nak meluahkan tapi aku tak tahu.

Even aku boleh tulis apa sahaja di dalam blog ni [dah nama blog aku], tapi aku tidak tahu mahu start dari mana dan akhirnya biarlah aku simpan sorang2 sahaja.

8 comments:

akusygdia said...

hye cik norly....thanks..xsangka ko sudi bace luahan aku tu..hehe..erm..mmg byk sgt mslah skrg nie..kdg2 rs xmampu nk bertahan..tp aku try..luah kn kt blog..b honest..kuar kn segala2 nyer..n aku rs sedikit lega..n lbh bersemangat tuk trs kn kehidupan...same cm ko..try tuk luah kn nyer..jgn simpan2 yerk...=p

Lia3003 said...

fara: aku x boleh... aku lagi suka cerita depan orang, and now i need someone to talk with

Uruchimaru @ kf said...

mslh itu menjadikan kite akan lebih mtg klu pndi atasinye dgn cara yg betul dan penuh hikmah!

akusygdia said...

kalo cmtu..u need 2 find sum1..sum1 dat u can talk wif...it's not too difficult to release ur burden..juz share it wif da way u think da best k...simpan lame2 pown...jiwa sndiri gak sakit...hehe

Lia3003 said...

Kf: wa... saya memang matang ..try to be more mature after this...

Fara: u want to be my ear?.. meh lah fara kita kuo, bergosip siket...hehe

akusygdia said...

hi norly...i'll...i'm always at ur side...bile2 ms ko nk citer mslah kt aku..aku sedia mendengar jerk..klo free2, msg aku k..aku leh jerk kuar ngn ko...by da way..aku ngh tunggu kete aku kuar skrg nie..t ko ajar aku jln2 kt sini ea..hik3x

Lia3003 said...

wah, aku dah agak dah ko nak beli kerete..btw, aku dah expert sikit kot jalan2 jhr .. tp sikit je lah, aku suka je nak ajar orang ..haha

green said...

erk.. nak pakai consultant x? mr greenhall kan ada. haha