Saturday, July 31, 2010

Sekolah baru ...

Setelah lama menunggu keputusan, akhirnya dapat gak pindah ke sekolah baru. Takpelah, jauh pun jauhlah, janji dapat tunaikan impian nak berpindah sekolah.

Di bawah adalah sebahagian daripada permandangan di sekolah baru. Hm, sangat cantik dan awesome. Suka sangat bila berada di sini. Even cuaca sangat panas, tapi damai. Dibuka di kawasan jin bertendang.

Sila jangan salah faham. Jin bertendang bermaksud dulu kawasan hutan then dibangunkan untuk membina sekolah.

~surau~

~asrama puteri~

~dewan kuliah~

~bangunan pentadbiran~

Semuanya up to date and keadaan bangunan seperti bangunan di Pahang Matriculation College [rindu zaman matrik].

Malangnya, ini bukan sekolah aku. Tapi sekolah beliau! Huh, how dara dare you!

~inilah manusia yang telah menjeleskan aku~

Aku hanya mampu melihat dan jeles sahaja dengan keadaan di sini. (T____T)

~seisi pendaftaran di dewan~

~memasing kepenatan, penat menunggu~

~seisi mengemas baju di hostel~

~keadaan di dalam hostel~

Sangat cemburu bila tengok budak sekarang hidup kat hostel macam kita di zaman U kan?

Agak2, sekolah ni kat mana ye?
.....
...
.
...
.....
.........
.....
.....
...
..
.
.
.
.
.
.
.
.

~MRSM Trolak dengan kerjasam Felda~

p/s: this story is about a month ago.. baru ada kesempatan nak publish

8 comments:

Uruchimaru @ kf said...

MRSM Trolak? hehehe..

Lia3003 said...

Ha'ah...

Zona Indonesia said...

Selamat atas sekolah barunya... semoga makin rajin belajarnya ..Peace :)

Lia3003 said...

bukan saya lah

akuzle said...

mmg besh skolanyer... utk bebudak pndai... hope depa lebey cemerlang nnti kan?

Lia3003 said...

hehe, hopefully..

Cik Mira said...

argh rindu nye nak pegi skola balik =.=

Lia3003 said...

Cik Mira: saya pun sama...he~