Saturday, July 17, 2010

mera aktiviti he....

1

~2~

Just wanna share my momento masa camping last 2 weeks. Even aku ajk picisan, tapi rasa best jugak lah. Dulu masa sekolah, camping is the best lah, memang nak join.

~adegan b4 night walking~

Sekarang, aku pulak kena kawal bebudak 4 camping ni. Even penat [penat lah sangat kan], rasa happy. Cuma, aku sedih sikit x dapat join dorang main night walking cz aku kena jaga some students yang x leh stand dengan benda ni. Bila aku amik gambar, malu2 ayam. Korang memang! Kejam, dah nak habis night walking korang nak join pulak. No no no.. Tak boleh darling!

~eleh, malu malu kunun..~
~cian korang, sampai nanges2 eh!~

~collapse + tidooo.. zzzzz~

Yang ni dorang betul2 x sedar masa aku amik gambar. That time rasanya dalam kol3. So, aku rasa dorang dah letih sangat plus ngantok, thats why collapse and tak sedar diri. Bila dibaringkan, dorang tido dengan culasnya.. hepi ko eh dapat tidur. Kawan2 korang semua dok teriak nanges2 kat padang tu.

Bila dorang dah sedar, aku pun amik gambar lah. Dont know they realize ke x bunyi camera capture. Hihi~. Nanti I tag U kat FB eh!

Dalam pelajar sakit2, ada pulak cikgu yang sakit. Over ko Noni ye, luka kecik je, gaya kalah orang patah tangan. (^___~)v

Banyak2 picture, i like this picture. This teacher warned aku "yana, ko jangan tag aku kat FB, mau kena gelak nanti".. Aku jawab " tak janji..."

Actually masa picture diambil, ada permainan 'penyakit berjangkit'.. sorang cikgu dah kena. Then, bila bebudak yang kena 'penyakit' ni, dorang aim cikgu2. Aku lah antara salah sorang yang awal2 lari. Tengok2 , yang laki pun lari. Dah lah lari, nyorok pulak tu.. Adeiiiiii. Nampak cute kan? Wawawa...

~'badang' dalam camping ni yang pakai baju pengakap~
~she is a very very strong woman~
~pengurus program~
~aku x sanggup nak jadi macam dia~



5 comments:

Aujinz said...

camping ape???

uh uh?..

Lia3003 said...

camping unit beruniform..

Uruchimaru @ kf said...

cikgu dgn dgn student dah same saiz ?

sI tEDI said...

sekolah mana ni?

Lia3003 said...

Kf: sama besar ke? xde lah...

Tedy: sek kat Psr Gdg.. MASS