Friday, June 18, 2010

Kawan2.. selamat naik cuti eah!!

This n3, aku tulis dengan nada bangga. Sampai terbawa2 dalam mimpi. Sangat x senOnOh hokey. MySpaceKawan2 ku di luar sana yang bakal naik cuti.. uols, selamat bekerja ya! Kita jumpa on Wednesday. Soooorry if hari Selasa uols kena releif k-e-l-a-s aku yang pack bagaiiii...

Btw, aku sangat risau dengan result exam especially science and physics. Tak tenang cecuti nie. Macam nak larikan diri dari realiti. Oh! Hakikat yang pahit. Tataw camne nak hadapi semua nie. As a new teacher, semua orang akan rasa macam ni.
MySpace

My 'senior' cakap, "ko x payah risau, kita dah buat yang tebaik, but then depend on them, sama ada usaha dorang tu lebih or kurang, jangan rasa serba salah sangat", then dia sambung lagi "ko jangan letak harapan tinggi sangat, nanti ko yang keciwa"..

8 comments:

Frodo Baggins said...

keh3x ...
betool kata senior
hahahaahaha
adakah beliau sngle?
keh3x ~ good luck!



wooohaaaa!


>>__<<

Lia3003 said...

Frodo Baggins: ha3..menyempat ko eh.. dia dah ada anak satu..mau ke?

Uruchimaru @ kf said...

knp naek cuti hari cikgu?

psst saper kate kita benci cikgu..adeh !

ok bye

NAJ HEBAT said...

haha.. cuti la..cuti la..

naj perlu ulangkaji.. cis, buku bio chem semua tebal... otak tepu. duk rumah nak rilex...

Aujinz said...

wow...

semoga cikgu err..
anak murid berjaya..

huhuhu..

eh..nie kisah ape?..

Muahahahhaa

Lia3003 said...

kf: saja jak bah

Naj: fuh, seb bek zaman akak dah lepas..kiki

Aujinz: alahaii..

mohdhairihassan said...

evrything will b juz fine..
^_^

Lia3003 said...

mohdhairihassan: orait