Sunday, May 30, 2010

Kurang ajar betul dorang ni...

Pagi tadi aku buka facebook, then tengok page kawan aku. Betapa terperanjatnya aku bila tengok ada student yang marah kat cikgu sampai buat page macam ni. Biadap sungguh korang yang bernama es-e-ti-a-en ni kan??

~1~

nota: maaf, terpaksa diblurkan nama2 berkenaan.

~2~
nota 2: klik untuk besarkan

Siap buat nama cikgu tu "&^%$#@ babi". Kalau ikut hati aku, aku report je dekat polis.

Ya, aku memang emo sekarang ni. Even bukan kena dekat aku, tapi as a friend aku sangat marah. Cikgu lain pun marah.Memang kuang hajar siapa yang buat macam tu. Korang dah biasa makan bi-*-*-ai sampai sanggup buat page macam ni dekat facebook.

Aku tak tau apa kesalahan cikgu tu kat budak2 ni. Sepanjang pemerhatian aku, dia ni tak pernah nak tinggi suara, slow je dengan student. Tapi kenapa dia jadi mangsa?

So, bila aku tengok page tu.. aku terus click "report group" and submit. Aku report by using two different facebook account. Rasanya hilang tak if kita report...erm. Harap2 lah...
[sesiapa yang tau nama sek aku, tolong lah pergi page tu and report kat report group, if tak tau pergi ke sini.. di video tersebut tertulis nama sek..buat apa yang termampu]

p/s: harap generasi aku di masa akan datang tak berperangai seperti bi******ji macam korang. Aku sangat2 marah sekarang ni

[biadap, kurang ajar dah jadi mainan. Serius, aku sangat tak puas hati]

7 comments:

Fiq said...

dulu kutuk dgn conteng kat dinding tandas, sekarg plak kat fb... adoi... budak2...

Uruchimaru @ kf said...

HR Bukhari & muslim..
"siapa yg berlatih kesabaran,nescaye Allah akan meyabarkannye isnya Allah.

psst:-
cikgu..jgn pikirkan sgt,jga kesihatan,itu asam garam kehidupan..lalui saje,hrp2 budak2 itu sedar ape yg meke lakukan..^-^

|| NaFiRaa || said...

cabaran untuk cikgu masa skrg lebih besar kan.. sabar k~ terus kan usaha utk didik anak bangsa kita..:)

Lia3003 said...

cabaran.........

♥Raidatul Auna said...

ish2...

ah...

huh...

saba' ya

Lia3003 said...

auna: speechless ye, wa...akak terus takut nak pergi sekolah

Anonymous said...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.