Friday, May 28, 2010

Bila student ku buang tebiat





This video really make me smile... dorang sangat nakal.. but sangat baik... dan sangat pandai.
Camne lah cikgu2 x sayang korang..

Ni kalau boss nampak, xtau lah..

12 comments:

Uruchimaru @ kf said...

wah masuk utube tue..!

Lia3003 said...

he3..lawak sangat dorang ni, perangai sama gonjeng dengan kat luar

Amirul Hakim Mohamad said...

hahha sy suke vdeo uh.
terasa kenakalan mcm sy gak dlu kat skola.haha kenangan2...

Lia3003 said...

tu lah, nanti dorang dah besar mesti merindui zaman tu..

♥Raidatul Auna said...

hahahah derang mmg gile.....men gitar pakai penyapu....mickoropone pakai selipa.....menari Masyaallah....

hihih...lawak ar...

Awek Tocang said...

good job!

http://awektocang.blogspot.com

NadiaShafiqa said...

hahahaha....

menggembirakan hati la diorang nih..

NadiaShafiqa said...

tak kira...

nak gitau jugakk..

suka dengan yang pakai baju kuning tuh...

hahahaha..

Fiq said...

cikgunya pun mesti sama nakal dengan anak murid ni... kata orang, bapa borek anak rintik... murid nakal, cikgunmya lagi la kan??? haha

Lia3003 said...

Auna: yang guna penyapu tu pandai control muka..hehe

Awek tocang: dorang memang good

Nadia: yg pakai baju kuning yang cute tu nama dia haikal..

Fiq: cikgunya nakal kurang sikit dari dorang...huahua

NAJ HEBAT said...

kak liyana..

haha.. mase kat sekolah dulu pon naj biasa buat camtu ngan dak laki skali..
sawan sungguh!


----------------------

yg pasal blog naj..
naj pon tak tau.. ni kak jenab yg buat..

haha.. situasi sebenar di rahsiakan!

Lia3003 said...

naj: cian, smpi jd sawan..mesti naj ni sempoi je kan