Monday, December 28, 2009

Sambut Birthday di Hospital

Semalam (26 Disember 2009) birthday abang aku yang ke 25 tahun. Oit! Dah tua, cepat kawin.. Hoho~ Happy birthday!

Nak dipendekkan cerita, kitorang sambut birthday ni kat hospital. This is not the first time we celebrate birthday kat hospital. But the second time. First time masa birthday adik laki aku satu dua tahun lepas. Masa tu bukan ayah aku yang kat hopsital, tapi abang aku. Ngeh2.. Dia kena demam denggi..
~Makan KFC~

~Sambut birthday kat hopital~

~Keasyikan mereka menjamu selera~

~SiBudakAboi tua~
[Aboi jangan marah ye, peace!]

Okeylah tu birthday dapat KFC kan.. birthday aku tahun ni plak, aku dapat makan free.. Cik Mar belanja.. Masa tu praktikal kat Sliss. Belanja kat kantin sekolah je pun. Tapi aku sangat2 hargai sebab masa tu, kitorang hidup berdua je. Dia lah mak [sebab suka bebel], dia lah tukang masak [sebab pandai masak]. He~ tapi yang paling penting.. aku lagi terror masak dari dia

~Cik Mar~
~We love each other!!~
~Sila jangan pk kotor~
.

36 comments:

hisham said...

salam..abg u dh ok ke..?,,nnti lain kali cite celebrate same2 k...hehe...moge abg u cpt smbuh...tk cre

imHepPie said...

haisshh abg single lgi ke wahahaha

meo peminat balqiss said...

huhuhuhu... gelak dgn penuh smgt! :)

mamai said...

tak suka celebrate birthday takut hahaha

LIEZ. said...

happy bday 2 ur br0!

~ceRRy beRRy~ said...

sambut besday kat hosp pn meriah!

nk kepci tuh!

Si budak Aboi said...

hahaha si budak aboi tua? aiyoh mrh mr k* ti taw !
btw happy besday..

cikgu liyanaa..*bwat sore mengode..
ti buat tag ea..hee =)

miss izan said...

happy birthday to ur bro ;)

rosma said...

happy bday utk abg lia n lia gk..semoga pnjg umur n dilimpahkan rezeki serta cpt2 mkn nasi minyak.hi3..hope abg lia cepat sembuh..minum air 100 plus byk2 ek.rosma dolu pun penah kene denggi.hu3 seksa.

mindbreaking said...

walaupn tuhan menguji cik liyana tp cik liyana dpt lg menyambut hari lahir dgn org tersayang kerana tuhan menguji umatnya seadanya dan dpt ditanggung umatnya...

Cesc Faisal said...

TQ kepada mereka2 yang wish tuk saya.. ^^

~AmyLiana8886~ said...

aboi ke tu? best nyer kfc..

Pakcik Mamau said...

hehehehe..cam best je..pakcik dr td dok sengih2..HAHAHAHA xleh tahan..

M_Lex said...

jgan kawen kt hospital sudah.haha.
mane boleh bawa kfc p hospital

sI tEDI said...

happy birthday tok abg kamu

Mybabah said...

Salam Lia. Betul ke ni "First time masa birthday adik laki aku satu dua tahun lepas" atau birth adik lelaki aku". Laki lia yang mana? He..he...

|| NaFiRaa || said...

hepi bezday utk abg yana..

Pakcu said...

selamat sembuh utk abg yana =)

zuwairiaiman said...

zu harap cepat2 semboh.. great blog.. touching picture.. keep it up.. i support you

Liyana said...

Hisham: ala.. bukan abang saya lah.. ni ayah saya yang kena tahan wad.. abang ok je.. cuma birthday dia smbut kat spital

imHeppie: nak "try" ke..hehe

Meo: kenapa gelak dengan penuh semangat?

Mamai: takut cepat tua ye? hihi

Liez: yeah!

Liyana said...

~Cerrybery~: t kalau kamu konvo, saya bagi kepci..hehe

SiBudakAboi: ala..mr k* tak marah la.. aik! cakap fobia nak buat tag?

MizzIzan: yeah!

Rosma: dulu dia minum 100plus la..hehe. dah baik pun

Mindbreaking: yup, tq you..=)

Liyana said...

Cesc: yup!

AmyLiana: hehe, bukan aboi lah..

Pakcik Mamau: jangan lah sengih2... gelak guling2 boleh..=p

M_lex: kalau kawin kat hospital tu kan kenangan..kan kan? eh, x leh bawak ke? kitorang pass je masa lalu..

SiTedi: yeah!

Liyana said...

MyBabah: alamak, salah taip, tu lah nak ringkas sangat.. sebenarnya.. "adik lelaki aku"..hehe, sori babah..p/s: saya lum kawin lagi

Nafira: yeah!

Zuwairiaiman: thanks ya!

PakCu: ok!

Mr Swat said...

bertamabh besorabang mu... huhuhh.... wish his besday,.... peace

GhOsToNe said...

hepi bufday!

moga cepat smbuh!

Si budak Aboi said...

mmg fobia abis 2 name naik sekali..relakan ajelah hee..
cikgu jgn majuk plak kite x buat tag cikgu tue..k !
peace no war !
mari2 aboi kiss muahx2..pang !!!
*errk kena baling dgn kasut..adeh !

Uruchimaru @ kf said...

ehem3 si budak aboi tua! saperlah tue?

mmg tue kot !

lalala =)

Khairi said...

bestnye kfc huhu.

byk nye masa kat hospital ek. Agak2 bleh sangkut ngn doktor heheh.

Fahim 'n Alin said...

LAPA!!

Cesc Faisal said...

kfc mmg sedap, tp lagi sedap udang goreng tepung yang di masak sendiri.. hahaha

meo1188 said...

sweet....

♥Reramakecik♥ said...

hepy bestday too you brother!!!n hepy new year!!

|arieza| said...

ur dad still kt hosp lg ek? doc ckp ape plak ttg update dia? well i wish u a happy new year! b stronger k sis! whatever comes, itu semua ujian Dia! He knows u can handle it, so handle it better.. happy bday to ur bro too.. hehehe xx

mindbreaking said...

salam taun baru..keep in touch n nice to meet u...

Ivy Metaga said...

happy birthday buat abg liyana..ok tu dapat kfc heheheh..

anyway, happy new year to u....=)

Liyana said...

Mr Swat: yup!

Ghostone: mekacih

SiBudakAboi:tak majuk pun, tersinggung je..ekeke

Kf: memang tua pun..he~

Khairi: kalau sangkut ngan doktor,heavenly..haha.*gatai*

FahimAlin: jom makan!

meo118: salty..hehe

reramakecik: happy new year darling

Arieza: now my father dah dekat hospital ampang..

mindBreaking: yeah! keep on touch

ivy: happy new year to you too