Wednesday, December 23, 2009

Result PMR besok!

Seperti yang diketahui, besok merupakan pengumuman PMR seluruh Malaysia. Kepada sesiapa yang terlibat sama ada adik, abang, makcik, pakcik, kakak, adik tiri uols or uols sendiri dan sebagainya.. wish u all the best!

Adik aku pun akan amik besok. Sama juga sepupu, dua pupu dan juga kupu-kupu ku.

http://emo.huhiho.com

Juga untuk bakal adik ipar aku..http://emo.huhiho.com. Harap MAH tak baca..Malu

Semoga berjaya...

14 comments:

Mr.Clive said...

haha
masih ku ingat time aku tunggu result pmr lu;...pergh...tension doh...haha

hisham said...

ok tq..bgtau..ank buah i terbabit la ni...hehe....u ade x sape2 yg terbabit..?

rosma said...

kpd adek ipo tu yg xthn tu..he3...bile lagi??kikiki..hope candidate2 ni berjaya dgn cemerlang gemilang dn terbilang lah hendaknyer result mereka esk...

azham94 said...

Sy amek result sok.
Wawawa!

Tak tenteram dibuatnya.
;(

Mybabah said...

Assalamualaikum Lia. Semoga sepupu sepapat (hemtam keromo je ni) Lia mendapat apa yang selayaknya. Kuat mereka berusaha, insya-Allah keputusan akan lebih baik. Yang malas, hasil akan kurang baik. Tetapi tidak semestinya mereka yang tidak bagus sekarang akan terus ketinggalan. Ramai yang lebih berjaya selepas mengalami kegagalan. Jika ada kecewa, tenangkan mereka dgn kata azimat di atas. Cikgu Lia mestilah lebih tahu daripada saya.

avid gunner said...

oo yeke? xtau pun.
btw, sapa yang dapat 8A/9A tu jgn la kerek sgt...yang flunk tu pun jgn sedih sgt..SPM lagi crucial...

♥Reramakecik♥ said...

♥..semoga berjaya!!!!!!!!!

Si budak Aboi said...

samex2 kite tunggu ea !

nabilah_2908 said...

hrumm...bersyukur sngt kita tak perlu lagi melalu saat2 mencemaskn mcm ni lagi..huhuhu... :)

well...wish them...best of luck la..moga dpt kputusan yg baik.. :)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ceh~
siap wish kat bakal adik ipar lae~
weeeweeeettt~~!!!

GhOsToNe said...

tetibe teringt result pmr ku!

adoyai!

Uruchimaru @ kf said...

congrate pd adik cikgu liyana tue..

ehem3 hee ingat saye lagi?

btw saye akn kembali semula sbgi bloger as soon as posibble..

* peace syhh diam2 aaa..lalala

|arieza| said...

haa so cmne result ur adik?

Liyana said...

MrClive: nape tension? tertanya2 nie..haha

Hisham: adik I terbabit.. juga sepupu sepapat..

Rosma: takut adik ipar tak jadi je..hehe..sila tahan..=)

Azham: ol the best to you

MyBabah: yeah! thanks..

Avid gunner: setuju bangat

Reramakecik: ni auna kan..auna pun, nanti kena amik gaks

SiBudakAboi: orait!

Nabilah: zaman kita telah berlalu

Ayudeadwish: ((")_("))..hehe

Ghostone:so, ok yak.. saya tak ok..

KF: yeah, blogger yang amat dirindui sudah muncul

Arieza: tungguuu..