Thursday, December 3, 2009

Paku pun Paku lah..

Sila tengok tajuk header aku. Terima kasih kepada yang cepat alert kepada perubahan.

Aku rasa, aku nak berhenti berblog.. Ops, jangan salah faham. Berhenti buat seketika kerana
  1. Kena buat kerja sekolah yang diarahkan oleh Ma'am.. Serius, aku tak dapat nak buat lagi sebab aku bercuti macam tak bercuti. Ada kat rumah malam je.. Kesian aku. Setakat ni, sepanjang cuti, baru 1 hari yang betul2 aku duduk rumah
  2. Ayah aku masih kat hospital. So, macam tak patut pulak aku asik masukkan entry2 terbaru. Macam tak de apa je yang berlaku. Padahal, aku risau sangat dengan keadaan ayah aku. So, uols tolong doakan untuk ayah aku. Dah lebih sebulan dia kat hospital.
Kepada kawan2, thanks sudi datang blog aku. InsyaAllah, bila keadaan dah stabil, aku akan kembali berblogging seperti biasa.. Jangan lupa akan aku. Thanks pada sesiapa yang sudi2 bagi komen, bagi mesej kat chat box dan semuanya.

[Black Melz, Yobsumo, SiBudakAboi, Aki, Amylianna, Naffira, Rosma, HBZ, Mr Clive, Arief, Cik Cookie, Growtogether]. Semuanya lah, jangan fikir aku tak tulis nama uols mean aku tak ingat. Aku amat menghargai uols.. Keep on blogging ye my friend. Juga pada teman2 rapat yang di list di "KAWAN TERDEKAT".

Jangan pernah menyesal.. =)

So, last entry dari aku mengenai paku. Apakah? Paku lah. P.A.K.U... Sesiapa tak tau paku, meh aku smack down. Ok, jangan marah. Jz nak senangkan hati.

Watch it out!

~Love~

~Siapa tinggi, siapa rendah~

~Bermesra dengan alam semula jadi~

~Smack Down, WWF~

~Menggediks di tepian pantai~

~Perjalanan hidup dari baby until die~

~You think u can dance?~

~Macam iklan Celcom, atas sampan~

~Nasib Cindarella~


Ok, thats all for today. Lets time determine bila saya akan kembali.

p/s: 1st entry after berehat panjang is about my dad. Please pray for my dad. 2nd entry, menjawab tag yang diberikan oleh Fieza.

Sekian, jumpa lagi.

Assalamualaikum......

58 comments:

mamai said...

pakcik cari paku pakis ajer....all the best to you semoga segalanya baik

rosma said...

ha!liyana nk off9 blog?why?oooo ayah sakit yer..rosma harap ayah liyana akan sembuh spt sediakala..Ya Allah ya tuhanku Engaku berilah rahmat kesihatan kepada ayah liyana..semoga ayah liyana akan sihat kembali..amin...

Arief Arf said...

hope that ur dad is ok..
doa la banyak2 ok..
semoga dia cepat sembuh..

oh, and thanx for mentioning my name..
*terharu*

haha
X)

Mr.Clive said...

terharu...hehe...

anyway
hope ur dad cepat sembuh...k

:D

black_mel said...

hope ur dad cepat sembuh...sbr k..
xpe,jgn risau..klik tetap klik..


p/s:terharunya sbb my name pun ader dlm list..thnx ya..nnti dh on9,jgn lupa menjejaki kami kembali..

NAJ HEBAT said...

kamu rest..saya pon rest kjap..
masing2 ade kje nak buat..
smoge uncle cepat la sembuh..
kamu pon doakan exam saya yea..

Sharinginfoz said...

dahulukan yang mana lebih penting... semoga ur dad cepat recover......

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

paku pakis tak de?
bukan sedara mara gak ke?

|| NaFiRaa || said...

akak doakan semoga ayah liyana cepat sembuh..

liyana pon take care k~

~@k1 is @utuMn!~ said...

paku sunggah liyana oii!
hehehe

Liyana said...

Mamai: alahai, paku pakis? hehe

saya pun harap begitu juga

Liyana said...

Rosma: thanks tau

Liyana said...

Arief: harap juga begitu

u r welcome friend

Liyana said...

Mr Clive: awak terharu, saya lagi terharu...

thanks

Liyana said...

Black Mel: u r welcome.. thanks banyak2..uols banyak support saya

Liyana said...

NajHebat: saya doakan kamu moga sukses selalu..ol the best

Liyana said...

Sharinginfoz: ya..saya pun fikir begitu.. tq

Liyana said...

Nafira: thanks ya...doakan saya gaks

Liyana said...

Ayudeadwish: aha..nak paku pakis, nanti saya buat n3 sal paku pakis..ekeke...

Liyana said...

Aki: apa maksudnya..hehe

hBz said...

br je nak start gulengguleng kembali.uh..ok.jgn lama2.adehh

kampung blogger said...

hai i hope ayah awk akan sembur secepat mungkin...
sy tunggu awk blik semula

Budak Malu818 said...

ney paku pakis ke,paku betol ney?
huk2..

Liyana said...

Hbz: orait..sebulan ok lah kan...hehe

Liyana said...

Kampung Blogger: terima kasih kerana sanggup menunggu..hehe

Liyana said...

Budak Malu: paku betul lah...paku pakis macam paku pakis lah kan

Cik Cookie said...

harap ayah cepat sembuh.
ada entry khas buat kamu.

Liyana said...

Cik Cookie: thanks ya

AcanCapik said...

dugaan tanda kasih Ilahi. banyakkan bersabar ye. semoga ayah kamu cepat sembuh...

Si budak Aboi said...

cikgu ni merajuk ker?
btw ye mmg budak aboi stay felda? ehem3 tahniah !
kelmarin aboi ade add ym dgn cikgu,insya allah klu ade kelapangan kite berchat ya !

Liyana said...

AcanCapik: yup, stuju dengan kamu

Liyana said...

SiBudakAboi: bukan merajuk lah, cuma berehat seketika...=)

~AmyLiana8886~ said...

maaf lama x singgah blog yana..sibuk sikit..lg 1 xperasan de entry baru..harap ayah yana sihat ye..

paku tu mmg kreatif.hhe

Liyana said...

AmyLianna: xpe, memasing sibuk..doakan untuk ayah saya ye

pakcik kordi said...

kreatif la pku tu!y ur dad?

salam kenal wak!

juan said...

k semoga ayah awak cepat semboh :)

YobSumo said...

semoga ur dad cepat cepat sembuh ya.


hehe ada ke paku cinderella mcm tu, kesian sungguh tido bawah katil.

Liyana said...

Pakcik Kordi: ya, kreatif kan..
ayah sakit, kurang darah..

salam kenal juga

Liyana said...

Juan: tq ya juan

Liyana said...

Yibsumo: tq..hope ayah cepat sembuh..

paku tu andaian ilusi saya je..cinderella kan selalu kena dera

|arieza| said...

gambar2 sgt cool!!!

Liyana said...

Arieza: yup!

greenhall said...

salam. how's dad? smoga cepat sembuh...
bape umr dia ek?






akarcommunity@gmail.com

do mail me all those paku's pics ya.
thnx.

Liyana said...

greenhall: umur ayah 52 thn...
hrp cpt smbh..

insyaallah, harap ada dalam simpanan saya lagi

Zamrud said...

Saya ikut prihatin atas segala cobaan dalam keluarga lyana, semoga tabah menghadapinya !
visit me and follow please

Liyana said...

Zamrud: terima kasih ya

i'll u do as u do..

hisham said...

salam..comey la pic paku pakis ni...hehe

Liyana said...

Hisham: salam...if awak nak saya boleh post via emel

FiFFyMaFiA (",) said...

owh, itu software. dalam windows live gak. tp utk windows 7 je la. utk yg lain x pasti gak ada ke x. kalau nak tulis entry mmg senang guna tu. kena download dlu kat website dia. cuba tgk kt capograde nye blog. ada dia cakap. hehe

Liyana said...

FiffyMafia: ok, thanks ya!
susahnya if kena donlod dulu..
xpe, nanti saya terjah blog dia

ahmad said...

aku doakan jugak...insyallah baik...amin

Liyana said...

ahmad: yeah, amin...

miera said...

saLam..
seMoga ayah anda kembali sembuh seperti sedia kala..ammiiinn
amalkan doa dan solat hajat..insyaAllah,dipermudahkan...

Liyana said...

miera: insyaAllah..
terima kasih ye

Rashid said...

salam
Moga segalanya akan baik-baik je buat ayah liyana.

Juga utk liyana, fokus pada study k.
Tapi jangan lupa blog ini. Ia juga sebahagian dari pembelajaran.. Pandailah bahagikan masa.

Liyana said...

rashid: terima kasih ye..suka...

RuGGers |8| said...

smpi skrg xpaham..dlm berjuta bnde dlm dunia nie..kenape paku??he3

Liyana said...

RuGGers: erm, x paham ye.. hehe, saya pn xtau nak ckp..