Friday, December 18, 2009

Nestle Drumstick on Facebook




Jom Join Contest nie kat facebook. Bagi sesiapa yang boring, tak tau nak main apa kan, meh main ni.. Aku main pun sebab boring.. tapi kalau dapat hadiah best gak.. rasanya ramai yang score dorang over 200k. Mak aih! Dorang buat apa sampai banyak macam tu?

Nak join kena jadi Fan dia dulu. So, selamat bermain. Game dia funny lah. Memula main, tengok monyet tu kena tumbuk ngan gorila, tergelak. Dah lebam biji mata dia

Baca dulu before main

Siapa yang bawah 18 tahun, sila dapatkan kebenaran ibu bapa
Ingat, jangan derhaka

Yang ni level 1. Korang kena amik ice cream tu masa gorilla kena kacau dengan sekor lagi monyet.
Tengok muka sengal si monyet, dan muka garang si gorilla

Ini pulak, bila korang curi ice cream tu, si gorilla dapat tangkap.
Nah kau! Penumbuk 1.. Lebam dah biji mata.
Bila dah kena tumbuk ngan si gorilla, terus game over.


Ni baru level pertama tau. Nak tau lebih lanjut, sila lah ke sini. Hope link yang aku bagi ni betul sebab aku pun pening nak masuk camne. Selamat mencuba..

Link lain : http://www.nestle.com.my/drumstick/drumstick_facebook.htm

Aku masuk c2 pun dr iklan kat nuff..

10 comments:

nobuta said...

biar betul..bayak tol hadiah tu huhu

nabilah_2908 said...

ok..nk g try kt fb jp...:)

thnks 4 the support.... sngt2 mnghrgainya...sygg kamu... :)

~AmyLiana8886~ said...

mls dh men games2 kat facebook nie..takut addicted..huhu..farmville n care world dh xterjaga..hehe

rosma said...

nanti lau rosma boring rosma join ek..hihihi

Khairi said...

Hehe...

lembab tak loading page dia?

mcm best aje. tapi takde la boring sgt ni hehe

Mybabah said...

Salam Lia. Nampak seronok. Tapi babah tak mahu mulakan sebab takut ketagih dan tak sempat buat kerja lain. Selamat ber"game"...

Sharinginfoz said...

bagus ni.... hmmmm dapat seekor money besar pun ok juga

Liyana said...

Nobuta: ha'ah.. cepat lah main, score sampai pengsan

Nabilah: orait! then, u r welcome

Amylianna: ha..game ni kalau main dapat hadiah tau, kompom x addicy sebab ada due date nya

Rosma: boleh2..anytime b4 tarikh tutup.

Khairi: loading x lama pun, ala game ni budak2 leh main.. jz for fun

MyBabah: xpe babah..saya main sebab tu contest..game dalam facebook saya x kan mencuba sbb tgk kwn2 addict sungguh ngan game2 yang berkenaan

Sharinginfoz: but if dapat hadiah lagi bagus..=)

mamai said...

nak hadiah ajer tak nak masuk pertandingan boleh

Liyana said...

Mamai: alamak, macam mana tu?