Thursday, December 17, 2009

Malaysia Menang 1-0

Siapa tengok siaran langsung bola sepak sukan sea tadi? Haha, kantol.. Tak solat maghrib. Btw, congrate untuk pasukan Malaysia. Aku yang tak minat bola, leh tetiba tengok. Tak sangka kan Malaysia boleh menang. Serius sebak sikit masa dorang amik pingat emas tu. Suka sangat


Yeah! Hidup Malaysia
Malaysia Boleh


p/s: Ini bukan laporan sukan ye.

24 comments:

Si budak Aboi said...

hahaha cikgu pun wat n3 nie jugak ea..!

congrate malaysia boleh !

rosma said...

rosma pun tgk...xleh sembangyang lagi bertape la kt depan tv..syabas malaysia...berbaloi menjerit (lam sound yg slow0..jiran bace yassin kot)

kokochan said...

hihi..bestnyerr kalu dapt tgok :P
btw, congrates malaysia!

Mybabah said...

Salam Liyana. Siapa tengok boleh sampai tak solat, pasukan bola menang tetapi dia kalah. Bukan kalah sedikit, tetapi kalah yang tak terhitung banyaknya. Itu namanya salah membuat perhitungan...

nasir said...

laju jer diu update..
tahniah Malaysia..!

~@k1 is @utuMn!~ said...

n3 ke 2 aki bce psl bola sepak malaysia!
hehehe

Fahim 'n Alin said...

tgk2..tp solt magrib..err lewat..haha

black_mel said...

haha..btul3...tp menang tipis..igt bole menang 3-0 ker...

wachak said...

masa rehat sebelum masa kedua kan boleh solat .. ader masa lebih kurang 15 minit tu ...

sYafiQ said...

salam ziarah..
btw,sy dah agak dah...
malaysia akan menang..
tetapi menang nasib...
dats really happen now..
kita tak perlulah nak bangga dengan malaysia..

n saya rasa 50thn lagi malaysia akan menang emas lagi..
bukan saya nak merendahkan malaysia tetapi itu kebolehan yang kita ada...

nantikan post pasal pasukan kita kat blog sy..

Sharinginfoz said...

tahniah Malaysia....

Khairi said...

wahaha. aku benci dengan gol keeper dia. kan kan kan. buang masa.

tapi.. padan muka dia hihi.

pak long said...

salam..
yeeeee haaaaaa..kiter menang..
jangan kalau menang disanjung...kalah kena hamput..
malaysia boleh...

YobSumo said...

lama tak jejak kaki kat blog cikgu fizik ni.

igtkan ada teori2 newton yg baru diolah kembali.

rupa2 nya subjek PJK.

layan jelah.

hahahhahahahha.

nobuta said...

tengah first half je..tu pun snagkut hahha

Liyana said...

Sibudakaboi: ha..kamu pn buat ke? siapa buat dulu..saya ke awk..hihi

Rosma: rosma pun jerit2 gak ke? saya x.. tapi adik saya, gileer over tahap dewa

Kokochan: maybe leh tengok kat youtube pasni..=)

Mybabah: saya faham maksud babah

Nasir: yeke laju, saya nak yang terawal buat n3 ni, nti if lmbt.. tak best

Aki: x buat n3 bola sepak ke?

Fahim n Alin: hehe, tu lah..kantoll..tp jgn lwt sngt sdh ye

BlackMel: imposible nak menang 3-0.. vietnam hebat gak tau

wachak: hehe..betul gak tu.

Syafiq: saya pn terfikir sama dengan apa yang kamu fikir...tp kita ptt bg smgt gak..=) salam ziarah

Sharinginfoz: ye, tahniah utk dorang

Khairi: tu lah, goal keeper dia mak ai.. macam nak sekeh2 je, main wayang.. menangis masa masuk gol..keh keh

Paklong: pasni jgn lah bola sepak Malaysia dihamput

Yobsumo: oh! no more theory fizik.. but if look at the sudut fizik, banyak tau perkara yang melibatkan fizik, momentum paling banyak..hehe

Nobuta: yeke..hehe

Aujinz said...

tengok gak..tapi tak tinggal solat maghrib pon...

Malaysia Boreh..err..boleh...:D

nabilah_2908 said...

sana sini org bercerita tntg ni...tahniah buat pasukan bola malaysia... :)

erm...cabaran master kami blogger dah masuk level 4..level terakhir...so...if tak keberatan...sudi lh singgh n drop 1 cmnt kt n3 'OR IRFAN KHAIRI' really need ur support...thnks.. :)

mamai said...

hijrah bola sepak malaysia hendaknya

Liyana said...

Aujinz: congrate sebab x tinggal sembahyang

Nabilah: ok, saya support kamu.. tunggu

Mamai: yup!

aku zaty said...

malaysia boleh!!=)

Liyana said...

Aku zaty: yeah! boleh2...

hisham said...

salam maal hijrah...i link u k...

Liyana said...

Hisham: my pleasure..