Friday, December 18, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Contest ni dibuat oleh Ezzan Yusop

Pergi mana-mana je, mesti ada yang masuk contest BLACK & WHITE Photo ni. So, aku rasa terpanggil untuk sama2 menjoinkan diri. Takleh jadi, tengok korang join, aku pun nak join gak. Jadi, pada sesiapa yang nak join lagi.. masih ada masa.. sila ke link yang tertera


Gambar yang aku pertaruhkan ialah gambar masa aku konvokesyen last 15th August 2009. Permandangan berlatarbelakangkan Perpustakaan Tuanku Bainon UPSI. Aku rasa cukup lah penerangan pada gambar tersebut. Lagipun kata Ezzan, tak tulis pun takpe.

So, kalah menang adat bertanding! Bye.

19 comments:

kk said...

selamat berjaya :)

Fahim 'n Alin said...

rmai gle msuk mnde ni..pkcik pon join gak

generasi clan said...

hai i hope you win ya...
emm sy dah add awk punya fb

GhOsToNe said...

gud lurk!

mamai said...

rumah tu lawa kat mana

Liyana said...

kk: jom lah join gak

Fahin n Alin: tulah, ramai masuk, so saja je nak join..hehe

Generasi Clan: tq..awak guna nama platipus ke?

Ghostone: Ok..

Mamai: tu bkn umh, tp library..kat tanga..=)

Sharinginfoz said...

good luck.. memang ramai masuk benda alah ni kan..

~ceRRy beRRy~ said...

eh2...
kenal tangga tuh! hehe..

akak grad tahun bile?

nabilah_2908 said...

hrumm....musim org wt n join contest....wish u best of luck dear... :)

Liyana said...

SharingInfoz: awak pn meh lah join sekaki..hihi

CherryBerry: kalau x kenal, xtau lah..kantoi x gi library..haha.btw, to konvo masa bulan 8 hari tu, tahun ni..

Nabilah: nabilah xnak join ke..

miss izan said...

good luck dear ;)

|| NaFiRaa || said...

gud luck!!

Liyana said...

MissIzan & Nafiraa: tq..

en_me said...

rajinnyerr masuk contest tewww.. ehehe

Liyana said...

en_me: saja je tue..=)

BUJANG SUSAH said...

Canteknya.. nak ngorat leh?

Liyana said...

Bujang Susah: erk??

RedLife2Love said...

very nice pix.. i pun baru nak join.. hehe =D

Liyana said...

RedLife2love: good luck untuk awak ye..=)