Saturday, December 19, 2009

Bila wireman boring...

Agak2 lah kan, kalau uols tengok wayar, korang fikir apa? Kalau aku, aku fikir mesti current. Berwarna-warni. Nak buat litar.. nak buat wiring..betulke aku eja ni? So, picture kat bawah ni adalah hasil kerja wireman yang agaknya dah bosan tahap dewa. Jom layaaaan!

~Ini wayar. Siapa x kenal?~

~Hasil kerja bermula~

~Ni agaknya belum siap buat~

~Boleh buat senapang, pedang.. creative kan?~

~Bergayanya~

~Peperangan bermula~

~Tengah sekodeng orang~

~Roger and out~



~Agak2, ni askar apa?~

~Posing sikit~

Itu sahaja untuk hari ini.. Seperti biasa, kalau nak gambar2 di atas, bagi lah email. =8)

46 comments:

avid gunner said...

sempoi ah...mana rembat nih?hehe..

Si budak Aboi said...

kreatif nyer =)

mamai said...

sah ngah boring

Mybabah said...

Liyana, macamana nak model yang wayarles?

generasi clan said...

fuh... creatif fuh..
aku budak art pun xleh lawan nie..

Fahim 'n Alin said...

gile style..

nabilah_2908 said...

hehehehe....mmg creative la... :)

Liyana said...

AvidGunner: nama gunner ni mesti peminat chelsea kan? saya rembat dalam inbox email saya..nak tak?

SiBudakAboi: yup!

Mamai: bukan sahaja sah, malah kompm xde keje..hehe

MyBabah: model y wireless? camne tu babah?

Generasi Clan: wah budak art! suka sebab budak art memang cool..

Fahim&Alin: yeah!

Nabilah: tulah kan..creative

~AmyLiana8886~ said...

lawa giler..kreatif kan..

Liyana said...

AmyLianna: yup! sangat2..

Sharinginfoz said...

sangat kreatif...

NAJ HEBAT said...

ecececeh... grad..best2..
ni tgh study lagi la nih..
exam minggu lepas subjek lain
ni tgh cuti mid sem, nnt sambung lg..
ade exam bio and math..tu yg strugle ni..

NAJ HEBAT said...

lol..bleh pinjam kalau wire kat umah nenek kne gigit tikus..haha

7 taman langit said...

salam sejahtera
bagus dan sangat kreatif

Jard The Great said...

hebat!! sgt kreatip!

Liyana said...

Sharinginfoz: yup!

Naj: amik short course ke? hm, nak pinjam ye...meh, dtg.. amik terus pn xpe.

7tamanlangit: yeah!

Jardthegreat: yeah!

miss izan said...

semart! ;)

Liyana said...

MissIzan: yup

psychopath said...

cun giler!

Fiq said...

haha... bjiak bijak

Ery Farieha said...

hahahahah gila comel!~ kretip sungguh~

Liyana said...

Psycopath: yeah! cun

Fiq: pandai2..=8)

EryFarieha: alamak, gileer pun leh comel? gurau.. jak

nobuta said...

sempoi giler huhu

Ries Lee said...

kreatif seyh..

Ain Nabila Ibrahim said...

amat2 kreatif..
tp kompem bukn liyana wat =p

Ain Jemin said...

kreatifnya org tu!
wooo
dpt idea mau buat benda plik ni..hehehe

M_Lex said...

wayar dia rembat mane au.
haha~

rizputra7 said...

wow...nak order satu boleh??

Liyana said...

Nobuta: a'ah!

Ries Lee: yeah!

AinNabila: sudah tentu kompom.haha

AinJemin: wah, dah dapat inspirasi ke

MLex: xtau lah rembat mana

Rizputra: boleh nak order, bagi emel..=)

Rashid said...

ermm.. kreatif betul idea diorang tu. Hebatkan otak manusia yang sentiasa berfikir..

Aujinz said...

nak wat gak aaa.....;))

amirah said...

5 bintang

ALRIS said...

Creative...
Salam kenal dari Jakarta
ALRIS

~@k1 is @utuMn!~ said...

sis!~

ahahah... kalu kte yg gulung2 wayar 2 agak2 jadi ap ye?
hahahha

~@k1 is @utuMn!~ said...

hye sis~
aki lagi..
hahhah..
aki penah jd tutor kt learning centre. mengaja la kn.. tp komputer pasal web design, photoshop dan programming c++. 2bulan je keje... gaji kecik xde mslh tp keje besa la swasta.. mcm2... salesgul pon aki jadi. heehhe

sI tEDI said...

comel sungguh wireman itu!!

en_me said...

creativenyerrr.. ehehe

Liyana said...

Rashid:tulah, kita ni apa hebatnya.. susah nak buat lain dari yang lain

Aujinz: Awak nak buat apa?

Amirah: yeah!

Alris: salam kenal juga ya! Dari Malaysia

Aki: wah.. bestnya dapat jadi guru.. C++ lagi tu.. saya pernah keje kat kedai daging lagi..

Si Tedi: a'ah, comel

En_me: a'ah!

fik_autoz^^ said...

smart..kreatif,hihi

Liyana said...

fik_autoz: yeah!

greenhall said...

org yg wat paku dgn org yg wat wire ni org yg sama ke?

Liyana said...

greeahall: orang yg berlainan

HAZWAN17 said...

wah mmg kreatif ni....
cantek plak tu

Liyana said...

Hazwan: a'ah

"amethystchemiz" said...

wah...lawa gler...kreatif betul...:) esok gak nak cari wayar..hahaha

Liyana said...

amethystchemiz: wah, betol2 bersemangat dia