Thursday, November 19, 2009

Tag Dari Amyliana


~Sorry, i cilok u punya gambar~

Entry hari ini, aku nak jawab soalan tag yang diberikan special untuk aku, yeah!

1) Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award
  • Nama dia ada Liyana.. sama dengan aku.
  • Kami adalah sebaya dan masih boleh dikategorikan kanak-kanak remaja
  • Rajin, sebab selalu singgah blog aku
  • Blog dia interesting, sometimes boleh gelak sorang2.
  • Yang paling penting, dia cooomell! \(6_6)/
2) Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies
  • love driving
  • tak pandai berenang
  • suka gelak serta menggelakkan orang
  • Renek Pendek Erm.. tak tinggi
  • Berjalan-jalan
  • Suka baby
  • Suka tengok baju2 comel.
  • Suka berangan
  • Pandai masak, haha~
  • Yang penting, tidOoo
3) Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them
Bukan senang aku nak list uols.. so, wajib amik.. Ramai lagi nak letak..xpe, nanti siapa yang aku link kan ni, hope dorang link uols k!

4) Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged
  • Baik, sudah buat.. sila lihat chatbox masing2
5) Paste the award badge in your sidebar
  • Tak pandai buat award.. nak suruh Nabila, tapi segan.. ehehe

21 comments:

Si budak Aboi said...

tag ni ape cikgu? si budak aboi tak retilah !

maaf yer..=)

NAJ HEBAT said...

kak liyana..hoho..
camne nih?
saya tak tau lar..
ape nak buat sekarang??

YobSumo said...

hahaha akan dibuat. tapi tunggu special day. just wait n see ok!

YobSumo said...

btw thanks!

imHepPie said...

adess amyliana bgi pon aku x wat lgi

anwaruddin said...

wahhh! terharu nye saye di tag di sini, thank you so much!

p/s:sy pun tak tau nak buat ape ni, nak buat ape eh ? hehe

kokochan said...

hahaha...saya pun listed jugak!! okiedokie..nnti saya buat :)

~AmyLiana8886~ said...

bagus liyana..dh bayar hutang..hehehe..

nabilah_2908 said...

owh...lama dah tak kena tag...thnks liyana...nanti sy buat..hehe.. :)
erm...bab award tu...nk wt mcm mn..?

♥chentaMAYA™ said...

xde at nak wat tag~
hee~

Liyana said...

Si Budak Aboi: awak bacalah saya punya entry tu, buat macam saya, jawab2 soalah, tapi version awak lah..
try ye

Liyana said...

NajHebat: buat macam saya buat...version kamOo sendiri

Liyana said...

YobSumo: yeah! x sabar nak tengok..

Liyana said...

imHeppie: tu lah, saya nak tag awak, tapi amy liana dah tag, tak jadi..hehe

Liyana said...

Anwaruddin: adeii, x tau gak ke? haha, baca lah entry saya.nanti awak tau

Liyana said...

kokochan: buat2..waiting...

Liyana said...

AmyLiana: yes...selamat saya di akhirat, hutang telah dibayar..ekeke

Liyana said...

Nabilah: buat yer?
Bab award, saya gurau je..nabilah buat nabilah punya award tu..mesti cantik nabilah buat

Liyana said...

chentamaya: hehe, nanti saya tag awak if saya dapat tag k

anwaruddin said...

ok ok, insyallah akan di buat, :)

Liyana said...

anwaruddin:okey2