Sunday, November 8, 2009

Salam 1 Malaysia

Hai semua.. Apa khabar? Saya dah 3 hari menyepikan diri. Penat wOoo... Tak tau nak cakap camne. Sabtu Ahad pun tak lekat kat rumah. Aduhai..

Ok.. Entry hari ini.. aku nak minta pandangan korang lah..
  • Camne nak bahagikan masa antara memasukkan entry baru di samping kena balas mesej di chat box serta untuk membaca blog kawan2??
Lately, aku kesuntukan masa nak baca blog2 uols. Dapat baca yang atas2 je. Then, bila balas mesej kat box tu sometimes amik masa dalam 2 jam [aku tak cakap ye mesej aku dapat banyak].

Aku rasa, aku nak buat macam ni...
  1. Hari ini.. balas mesej kat box.
  2. Hari besok, baca blog kawan2...uols lah tu
  3. Lusa, baru keluarkan entry baru.
Uols stuju tak if aku buat macam di atas? Maknanya, 3 hari sekali buat entry.. oh No! Banyak yang tertinggal nanti or basi ditelan hari. 3 hari aku tak masukkan entry or aku bercuti.. visitor jatuh.. Hukhuk

Tolonglah.. Pengurusan masa aku teruk sangat lately. Malam je leh ada depan laptop. Dalam 10.30.. kompom kena masuk tidor.

Segala pandangan amat dihargai... Tolong saya ye..

p/s: akan datang aku nak perkenalkan anak angkat aku @ if aku nak anggap dia anak kandung aku boleh jugak. Nama anak aku tu.........

"Eve Winona"~MySpace
Ya! Aku tau tak sedap.. Sila jangan gelak..MySpace

26 comments:

lusi said...

Good one :)

MuhD NoR AzyM said...

Ok gak tu..ak pun terasa nk buat gitu gak..huhu

mamai said...

sambil buat entry sambil balas mesej boleh ajer or buat entry dulu pastu baru balas mesej

hBz said...

reply comment tu..letak tepi jap. blogwalking+entry 1st..+_+

nabilah_2908 said...

ala...tak kisah la tu..mn2 pun tak pe..tak pun cm ni jer la...if free...singgah la ke blog kwn2 yg lain...if tak free..xyh...huhuhu...updete jer pun ok..kami memahami situasi mu..:)

~AmyLiana8886~ said...

anak angkat?? hmmmm..

s.c.h.u.l.t said...

eve winona tu anak orang ke anak tikus? :D

ke anak cucing?

Liyana said...

Lusi: =)

Liyana said...

Azym: hm, ikut mana sempat je lah kan

Liyana said...

mamai: orait. i'll try

Liyana said...

hbz: ok gak tu, jalan2 dulu kan

Liyana said...

Nabilah: terima kasih kerana memahami..hehe

Liyana said...

Amy Liana: ya, anak angkat..ngeh2

Liyana said...

schult: tungguuuu..siapa dia

hBz said...

jalan2 cari makn..br kenyang +_+

Liyana said...

hBz: jalan2 cari makan yang realiti ke maya? semua kenyang

Cik Cookie said...

Cik Cookie selau wat scheduling.
entry ikut hr tapin kn kumpul dulu laa
then reply msg in chatbox and comment blog org.
melainkan yg jd hr2 on the dot Cik Cookie post.

eyna said...

yah! sy pon mengadap masalah nak update blog, jln2 kat blog member.. coz internet problem..huhuhu.. sedey2

sumijelly said...

blogspot ada scheduled post x??
kalu ada..wat sesiap entry..
nanti wat tarikh dan waktu..
entry akan publish ikut masa yg di tetapkan...
sbb wordpress ada mcm tu..
sumi selalu wat mcm tu..
sbb kekadang x der masa nak wat entry..bila ada masa wat sesiap.. bila ikut time ia kuar..
sekadar pandangan...

http://sumijelly.com

Cik_daya said...

tak sabar nak tgk anak angkat awak tu

Budak Malu818 said...

salam...
cikgu,setuju sangat ngn cadangan2 ckgu 2..
xpn,kalu pyah sangat..wat jer,live blogging..
hehhee..
blogging dari encet..cnang ajer..

Liyana said...

Eyna: yeke..kat upsi maslah intrnt lgi ke, sabar2 ye..hehe

Liyana said...

Cik Cookie: gitu ye..tq ya pandangan..cayng cik cookie..

Liyana said...

sumijelly: ada, wah idea yang bagus..insyaalah, akan saya try..hihi, seronoknya

Liyana said...

Cik Daya: tunggu ya!

Liyana said...

Malu818: camne blogging guna henset...cite itit..hihi