Sunday, November 29, 2009

Penangan Nur Kasih

~Kata kunci semalam~

~Kat kunci hari ini~

Orang Malaysia sekarang ni macam demam dengan cerita Nur Kasih. Even sudah berakhir, tapi manusia still cari apa2 info about Nur Kasih. Pasal Remy Ishak pun ada. Kenapa dorang cari info sal Remy Ishak??

Dan, hari ini punya kata kekunci "Berita Terkini Remy Ishak dan Tiz Zaqyah".. Dorang bercinta ke? Alamak dah macam bergosip pulak. Sorry, ini bukan gossip blog.

Kalau tengok kat komen entry aku hari Jumaat lepas, ada yang malu2 kucing nak ngaku dia suka tengok Nur Kasih. Maybe sebab dorang lelaki. Ok, ape.. Nur Kasih not only for female what. Tak payah malu2. (^-^)/.

Maka, hari ini aku telah menyedari bahawasanya manusia2 ini jeles kerana sesungguhnya saya merupakan isteri kepada Remy Ishak. Hahaha..

Naj, sila jangan pertikaikan.. Kita settle face to face.. Hihi...http://emo.huhiho.com

p/s: x sempat blog walking hari ini. So pathetics. Uhuks!http://emo.huhiho.com

28 comments:

~AmyLiana8886~ said...

citer ni mmg best giler kan yana.nk2 episod last n second last..sampai nangis..huhu..amat sedih..

Liyana said...

yes..sedih2..saya awal2 asik nanges je,, yang last2 kurang sikit

M_Lex said...

haha.
puan nk tgok laki kack je.
hhaa

Liyana said...

M_lex: yeke..ahhaa

black_mel said...

hahaha...sapa la malu2 tu kan....baru balik cuti??

AiMiE HaRmELiA said...

best ek cite tu?? xberpeluang nk tgk

zaiMi said...

nurkasih? cite impian je tu.. real life ssh nk jd cmtu.. hehe

Arief Arf said...

famous betul kan cite tu..
best sgt ke?
cume dpt tgk episod last je..
hahaha

X)

MuhD NoR AzyM said...

Eh. Sy merupakan salah seorang peminat Nur Kasih. Hehe.

p/s: Aliya lg chumel dr Nur Amina.. :p

mamai said...

la ingat dah abis citer nur kasih nie

NAJ HEBAT said...

amboi...jom settle face to face.. ni yg nak prepare taigo 31, pink belt nih..taikwando..haha
remy ishak..i lap u!!!
haha

grow2g3th3r said...

heheh.. memang best citer nur kasih ni.. rasanya, yang membuatkan cerita nie jadi best sebab pelakon2nya berjaya memainkan watak dengan jaya... dalam citer nie, i admire liza othman.. watak seorang mak yang sgt hebat...

lagi satu, suka watak siti sarah..dia berjaya membuatkan i rasa 'benggang' jer..... heheheheh

Si budak Aboi said...

haahlah cikgu..budak aboi pun mula-mula tak amik kisah pun citer tue tapi kan ending citer tue buat budak aboi nk tgk semula dari awl hee..

*betul org kate..tak kenal tak cinta opss..hee

anwaruddin said...

nur kasih lagi??? arrrghhhhhhhhhhhh!! aku hanmpir gila,

rosma said...

Nurkasih sekadar sebuah drama yg boleh dijadikan teladan kepada yg menontonnyer...

Liyana said...

Black_mel: tekalah siapa...kalau betul 100sen untuk anda..

a'ah, balik cuti..

Liyana said...

Aimie: best gak lah.
boleh tengok, tapi kena download dulu..nak tengok trs dr intrnt ssh sbb mst stuck2

Liyana said...

Zaimi: tau x pe.. if ada dalam realiti, oh.. heavenly!

Liyana said...

Arief: belum cuba belum tahu, sudah tengok pasti tahu..haha

Liyana said...

Mohd Nur Amin: saya paling tak suka Sarah. adei, macam pe je

Liyana said...

Mamai: dah habis lah awak

Liyana said...

Naj: tak baik merosakkan rumah tangga I tau

Liyana said...

growtogether: saya setuju dengan akk.

Liyana said...

SiBudakAboi: ha, apa lagi.. layan lah dari awal =)

Liyana said...

Anwaruddin: jangan lah gilerrr..nanti saya takde kawan

Liyana said...

Rosma: stju. setuju

Si budak Aboi said...

ala tak sempatlah..^-^

Liyana said...

ySi Budak Aboi: yeke.. xpe..slow2..ehehehe