Saturday, November 14, 2009

Manufacturing fake eggs


Many small bubbles is formed during frying the egg but not many people can tell the differences. The egg look exactly the same, and the egg taste better than the real but you are adding to the statistic of food poisoning persons.

Why make fake egg? Because of the money...

16 comments:

anwaruddin said...

damn! lepas ni aku nak bela ayam, confirm telur asli. huhu!

Liyana said...

anwaruddin: in malaysia, i'm not sure ada x fake egg ni..tapi kita berhati2 dari sekrang

YobSumo said...

eh tak sangka la ada fake egg.

giler laa.. giler duit betul ni.

Liyana said...

Yobsumo: manusia sanggup buat apa saja untuk duit

Budak Malu818 said...

sedap ker,telur ayam palsu neyh?
hikhikhik.....
potong2~~
latest promotions RM160 will be given to u when subscribe! no monthly charges will be paid during the first month! hurry!!! visit,the nearest booth for more info!!

Potong~~

Liyana said...

Budakmalu: haha..sempat lagi nak promote tue..hehe

imHepPie said...

eh ntah2 aku da byk mkn sbb tu x pandai2..kalo x mesti da ley gi ovrsea kan

Liyana said...

imHeppie:hehe...xtau lah tu..agaknya..ahaks!

mamai said...

bila manusia berusaha untuk menjadi tuhan...nampak sempurna tapi padahnya yang menimpa

Nurul said...

wa.. baru tahu ade telur tipu.. hurm... tq for this info.. :)

Liyana said...

mamai: yup...

Liyana said...

Nurul: u r welcome

Cik Cookie said...

tingat dialog kat cita Senario Beach Boy
"abang jalan slow2 macm itik terkepit telur.

Liyana said...

Cik Cookie: =p

Cik N said...

Macam2 la dorg ni...ayam2 sume dah mandul xle betelur ke..;p

Liyana said...

Cik N: ayam x mandul, cuma manusia menggunakan cara kotor untuk duit..

=p