Tuesday, November 17, 2009

Jawapan Periksa

Soalannya: Berikan contoh alat muzik tradisional bagi kaum di bawah.
Dan sila lihat, apakah jawapan dia

Click untuk tumbesaran yang berganda

p/s: actually, jawapan yang betul.. beduk.. haha, sorry...bukan subjek saya, tapi kena tolong tandakan

24 comments:

kokochan said...

hahahaha... so funny!haha
mesti macam2 kan jumpa mase tanda kertas exam ni..hihi

NAJ HEBAT said...

haha,
sure cikgu nye salah pronouns
sampai students tulis BERUK instead of beduk..wakaka

Liyana said...

Kokochan: masa akk tanda, akk dah tergelak sorang2 kat kelas..budak pun pelik tengok, lagi masa akk amik gambar tu..x tahan..

Liyana said...

Naj Hebat: actually, ni sekolah 1 malaysia..ada yang tau sebut, tapi bila eja.. jadi macam tu lah...

YobSumo said...

hahhahahaha camne nak main beruk ye? kasi pisang baru boleh on kot. hahahah.

Radhi San said...

Hahah..ni mesti stok tension xigt ni..haha

imHepPie said...

haha naseb baek bukan cikgu india yg tanda

anwaruddin said...

ade la alat muzik beruk, cara main die bole ketuk kat gigi dan gosok kat bulu, nanti akan menghasilkan bunyi yang merdu! hahahahaha!
macam macam la budak budak ni,

nabilah_2908 said...

hehe...so...jawapan tu kira salah ke...or bagi markah kesian..?

Cesc Faisal said...

hahahaha..

~AmyLiana8886~ said...

ye silap eja tu..bglah markah kesian..hehehe..

Si budak Aboi said...

emm sebarang saje budak itu menjwb soklan kan hehehe lucu betul !

~ salam kenalan~

Ivy Metaga said...

heheh..murid2...haihh..

Liyana said...

Yob Sumo: maybe lah kot..bagi pisang dulu

Liyana said...

Radhi: maybe kot..tu yg tulis janji isi..tak pun masa nak habis sampai salah2 tulis

Liyana said...

imHeppie: if cikgu india tanda, mau kena luku..

Liyana said...

Anwaruddin: sila tunjuk ajar ye, how to play the alat muzik ..haha

Liyana said...

Nabilah: bagi salah terus...sebab xde bunyi langsung..

Liyana said...

Faisal: haha

Liyana said...

AmyLianna: tak pe...dah habis tanda pun...x payah kesian, tahun depan leh try lagi

Liyana said...

SiBudakAboi: memang lucu giler

Liyana said...

Ivy Mentega: yeah, murid2..kena sabar..

Budak Malu818 said...

hik2..
ada2,ajerlah budak2 ney..
hehhehe..
lain disebut,lain diejanya..
hahahaha..

Liyana said...

BudakMalu: tulah..cian dia..gagaga~