Wednesday, November 11, 2009

. : Eve Winona : .

Dalam entry ini dan ini aku ada sebut2 sal aku nak amik anak angkat. So, setelah lama tertangguh.. malam ni after amik gambar, baru dapat upload entry mengenai anak angkat aku. So.. b4 this aku dah tulis kan nama anak aku Eve Winona.

Ramai yang gelakkan nama tu. Adik laki and pompuan aku.. My boyfrend pon gelak dengar nama anak aku. Tersinggung taw. Sampai hati dorang gelakkan nama baby aku. Aku taulah nama tu sedap and moden. Jeleslah tu.

Dalam entry lepas, ada komen tanya aku "Eve Winona tu anak orang ke anak tikus? ke anak kucing?".. Bukan...Bukan anak binatang. Ada juga yang cakap kat chat box "salam untuk Eve Winona juga"... Thanks ya cz concern about my baby. Hehe~

Nak tengok tak macam mana muka dia. Hehe.. jom! Uols scroll ke bawah..
MySpace

MySpace

MySpace


~Ni lah Eve Winona~

Ok2.. Jangan marah kat aku. Kereta ni auto. Hari first bawa auto pergi sekolah, langgar tiang!MySpace
Sedih sangat masa langgar tiang

~Parking sekolah yang kaya dengan tiang~

Dulu masa baru masuk sekolah 3 minggu lepas, aku bawa kereta ayah pun langgar tiang. Maybe tiang dah sebati dengan aku.

12 comments:

zaiMi said...

nama dh macam nama org.. skali nama keta daa..

nabilah_2908 said...

ceh....ingtkn ank angkt tul2....btw..cun gak EW ni..
susah lak nk sebut nm dia ni..panggil EW jer la eh.. ;)

mindbreaking said...

aku tertipuuuuu....

Liyana said...

zaimi: sedapkan nama dia?

Liyana said...

Nabilah: best gak panggil EW..hehe

Liyana said...

Mind breaking: saya tidak menipu..hikhik...

Mengembalikan Jati Diri Bangsa said...

wow..nice car

Liyana said...

MJDB: thanks..

eyna said...

yay.. syoknye bile da ada keje.. leh beli keta..nyum3

Liyana said...

eyna: tapi 3 bulan xde gaji tau..saya dapat gaji bulan 1 nanti

fidahchomell said...

CANTEK KETE KAMU...BOLE JALAN2...HEHE

Liyana said...

fidahchomell: alah..sama kete ngan kak wan gak...hehe